7,0 227 tys. ocen
7,0 10 1 226610
4,9 18 krytyków
Step Up - Taniec zmysłów
powrót do forum filmu Step Up - Taniec zmysłów

jak sie nazywa piosenka przy której tańczą wszyscy na końcu.?
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
kiri_2

Ja tam nie wiem bo to bylo tylko instrumental a jaka piosenka ... Hmm.. nie ma pojecia ale Soundtracki juz z 20 razy przesluchalem i tam jej nie ma a piosenka na koncu faktycznie jest fajna ;] od poczatku do konca jednak mi sie bardziej podobaja z nij momenty w ktorym sie czuje wiecej rytmu hip hopowego ( dobre do tanca ;] )

Pozdro

ocenił(a) film na 10
kiri_2

Aaa... teraz wydaje mi sie ze ta piosnka to 'Bout It Yung Joc featuring 3L ale instrumental , nie wiem czy wogule gdzies ja znajdziesz ale powodzenia :)

ocenił(a) film na 10
kiri_2

Juz nie wiem co mam myslec :D po dalszym przesluchaniu wszystkich kawalkow wydaje mi sie ze ta piosenka na koncu byla micem z tych wszystkich po trochu ... :|

Pozdro ...

ocenił(a) film na 9
kiri_2

Ta ostatnia to Bout it tylko ze instrumentalna ;)

ocenił(a) film na 9
kiri_2

Ta ostatnia to Bout it tylko ze instrumentalna ;)

ocenił(a) film na 10
kiri_2

nie prawda. To jest Pieter Pablo-show me the money

ocenił(a) film na 10
Anka_Mucha

To "Bout it instrumental". Taka prawda. Jeśli nie wiesz to się nie odzywaj

ocenił(a) film na 10
Shinji_2

Nie znasz się. I taka jest prawda!!!!! Ja wiem, że to Pieter Pablo- show me the money. Ty się zachowujesz jabyś wszystko wiedział. A nawet jakby to nie była prawda to każdy popełnia błędy, a ty sie nie czepiaj, bo tez nie jestes idealny.

ocenił(a) film na 10
Anka_Mucha

Ale swoją wypowiedzią udowodniłaś że to ty się czepiasz i jeszcze spekulujesz na tematy w których nie jesteś obeznana. Zastanów się co piszesz. A co do błędów to rzeczywiście każdy je popełnia ale ta piosenka przewinęła sie już przez tysiące tematów na tym forum więc ciężko ją pomylić.

ocenił(a) film na 10
Anka_Mucha

Ale swoją wypowiedzią udowodniłaś że to ty się czepiasz i jeszcze spekulujesz na tematy w których nie jesteś obeznana. Zastanów się co piszesz. A co do błędów to rzeczywiście każdy je popełnia ale ta piosenka przewinęła sie już przez tysiące tematów na tym forum więc ciężko ją pomylić.

ocenił(a) film na 9
kiri_2

na 100% to BOUT IT tylko ze instrumental nie żadne Show me the money, Show me the money jest na poczatku a film konczy sie Bout it tylko ze instrumentalna. dla tych ktorzy nie wierza- jest taki moment jak muzyka zwalnia a na scenie zostaje tylko Tyler i Nora i tancza sami i wlasnie mniej wiecej w srodku Bout it jest ten fragment tylko że z głosem jakiejs kobiety bo to nie instrumental. Wiec sobie lepiej posluchaj a nie wciskasz ludziom ciemnote ze to Show me the money !!! (lol2)