Ja tam nie wiem bo to bylo tylko instrumental a jaka piosenka ... Hmm.. nie ma pojecia ale Soundtracki juz z 20 razy przesluchalem i tam jej nie ma a piosenka na koncu faktycznie jest fajna ;] od poczatku do konca jednak mi sie bardziej podobaja z nij momenty w ktorym sie czuje wiecej rytmu hip hopowego ( dobre do tanca ;] )
Pozdro
Aaa... teraz wydaje mi sie ze ta piosnka to 'Bout It Yung Joc featuring 3L ale instrumental , nie wiem czy wogule gdzies ja znajdziesz ale powodzenia :)
Juz nie wiem co mam myslec :D po dalszym przesluchaniu wszystkich kawalkow wydaje mi sie ze ta piosenka na koncu byla micem z tych wszystkich po trochu ... :|
Pozdro ...
Nie znasz się. I taka jest prawda!!!!! Ja wiem, że to Pieter Pablo- show me the money. Ty się zachowujesz jabyś wszystko wiedział. A nawet jakby to nie była prawda to każdy popełnia błędy, a ty sie nie czepiaj, bo tez nie jestes idealny.
Ale swoją wypowiedzią udowodniłaś że to ty się czepiasz i jeszcze spekulujesz na tematy w których nie jesteś obeznana. Zastanów się co piszesz. A co do błędów to rzeczywiście każdy je popełnia ale ta piosenka przewinęła sie już przez tysiące tematów na tym forum więc ciężko ją pomylić.
Ale swoją wypowiedzią udowodniłaś że to ty się czepiasz i jeszcze spekulujesz na tematy w których nie jesteś obeznana. Zastanów się co piszesz. A co do błędów to rzeczywiście każdy je popełnia ale ta piosenka przewinęła sie już przez tysiące tematów na tym forum więc ciężko ją pomylić.
na 100% to BOUT IT tylko ze instrumental nie żadne Show me the money, Show me the money jest na poczatku a film konczy sie Bout it tylko ze instrumentalna. dla tych ktorzy nie wierza- jest taki moment jak muzyka zwalnia a na scenie zostaje tylko Tyler i Nora i tancza sami i wlasnie mniej wiecej w srodku Bout it jest ten fragment tylko że z głosem jakiejs kobiety bo to nie instrumental. Wiec sobie lepiej posluchaj a nie wciskasz ludziom ciemnote ze to Show me the money !!! (lol2)