7,0 227 tys. ocen
7,0 10 1 226610
4,9 18 krytyków
Step Up - Taniec zmysłów
powrót do forum filmu Step Up - Taniec zmysłów

1/10

ocenił(a) film na 1

1/10 moja ocena tak surowa bo spodziewalam sie czegos extra (sama srednia mowi za siebie) na filmie masakrycznie sie nudzilam,a pod koniec zasnelam. Polecam zamiast srodkow nasennych ;)

rubia1b

To się nie spodziewaj, bo to dobrze nie robi.A taka ocena jak 1/10 to śmiech - więc sie nie ośmieszaj. Trochę dystansu a nie ocenianie na pa..

Rada chcesz dobrze skrytykować daj 4 bo 1 to szkoda gadać.

ocenił(a) film na 7
Fazii

xD tak się kumpel uśmiał, że aż mi link przesłał:P (i nie mówie tu o Fazii oczywiście)
Bardzo obiektywna i krytyczna ocena, widze przynajmniej, że ktoś się jeszcze w Polsce na tym zna:D A twoje pozostałe oceny też bardzo adekwatne do jakości filmu (np pasja: 1)

pozdro

ocenił(a) film na 7
rubia1b

A mnie się bardzo podobało i daje 10 jestem przeciwna tobie .! ;]

ocenił(a) film na 3
rubia1b

1/10 to rzeczywiście przesada trochę:) film słabiutki ale sceny tańca rewelacja więc chociaż za to 3/10. pozdrawiam

rubia1b

sorry ale widać ze złych filmów nie ogladałaś... co innego gdyby wypowiadała sie osoba starsza dla której takie wygibasy na ekranie to totalny kosmos, bo woleliby walczyka np. ale dla ludzi młodych to film dobry- moze nie arcydzieło, ale choreografie sa genialne jak dla wiekszosci bynajmniej, a jesli nie podobała Ci sie pierwsza część to zobacz drugą- wg mnie jest duzo bardziej dopracowana;-)

natasha_133

kurcze, dlaczego tak krytykujecie ten film??? może nie jest rewelacyjny, ale sceny tańca są niezłe, a poza tym w porównaniu do step up 2 to on jest o wiele, wg mnie, lepszy...

rubia1b

To jest twoja ocena, ale po co zaraz się opowiadasz xD? Ja też dałam ... niską ocenę, ale się nie chwalę na forum, bo chyba nie ma czym skoro film był denny, nie? ^^

ocenił(a) film na 1
Alodia

Wypowiadam sie na forum zeby ktos wiedzial ze sa i negatywne oceny a nie tylko pieknie,slicznie;]

ocenił(a) film na 1
rubia1b

Ogolnie uwielbiam ogladac filmy i daje dobre oceny ;] natomiast nie wyobrazam sobie filmu gorszego niz ten na ktorym sie zasypia.

ocenił(a) film na 4
rubia1b

zgadzam sie! wielkie rozczarowanie... spodziewałam sie czegoś zdecydowaie lepszego. Film cholernie nudził, a taniec nie był rewelacyjny :( a szkoda bo potencjał miał...

pzdr

ocenił(a) film na 7
rubia1b

lol step up od niej dostal 1 a w ulubionych ma dodane poczuj rytm to jest dopiero szajs huahauahau a step up 9/10

ocenił(a) film na 9
krystiaaan123

1/10 to z pewnością za słaba ocena.
Bez przesady..
Mnie się film np.bardzo podobal.Muzyka świetna,tańce również.
2 spodobała mi się bardziej,ale 1 również polecam,wg mnie świetna.
Coż,każdy ma swój gust.
Ale uwierz,sa o wiele gorsze filmy niż step up 2,troche przesadziłeś/łaś z tą 1... ;)

użytkownik usunięty
Kilmeny

Dla mnie 7 na 10,Nie jestto jakiś wybitny film a poprostu dobre kino rozrywkowe.

ocenił(a) film na 3
rubia1b

no nie 1 to zdecydowana przesada ...uwierz mi są na świecie gorsze o wiele gorsze filmy niz step up

użytkownik usunięty
rubia1b

"Rada chcesz dobrze skrytykować daj 4 bo 1 to szkoda gadać."

ludzie oceniaja jak chca i jak im się podoba.

dla mnie to ten film to totalne badziewie.
gorszego filmu nie widziałam(a widziałam ich sporo)
beznadziejne fabuła - przewidywalna

jedyne co było fajne to muzyka. o tańcu nie mogę tego powiedzieć.
w dzisiejszych czasach mało kto taniec uważa za prawdziwą pasję.
osób które coś wiedza o tańcu, które naprawdę go kochają jest niewiele.

nastolatki biegają do kina tylko po to, że jest na to moda.
jak to by wyglądało jeśli wszyscy moi koledzy by widzieli ten film, a ja nie.?
podobnie jest z you can dance. oglądaja inni oglądam i ja.

w 2004 roku MTV emitowało program "MTV Shakedown"
wtedy mało kto to oglądał(nie bylo jeszcze takiej wielkiej mody na taniec)

ocenił(a) film na 2
rubia1b

o widzę, że nie ja jedna zasnęłam na tym filmie! muzyka i taniec ok, ale to miał być film a nie prawie dwugodzinny teledysk, a niestety o inteligentnej czy interesującej fabule tu naprawdę nie ma mowy. 2/10 ze względu na to, że zasypiając, miałam fajna muzykę w tle.

rubia1b

hahahahahah ruis1b czy jak ci tam ale jestes glupia osoba ktora w ulubionych ma takie filmy ja "Dzien zywych trupow", "On to on" niech sie lepiej nie wypowiada i pozostanie w swoim swiecie "EMO", daruj sobie to nie jest myspace dziecko.

użytkownik usunięty
demonhh

ciężko pogodzić sie z tym, że ktoś może mieć inne zdanie i inny gust niż twój?

..żal xP

ocenił(a) film na 1
demonhh

smieszny jestes, przekrecajac moj nick udowadniasz nam wszystkim ze nie wiesz jak sie uzywa opcji ,,kopiuj-wklej'' nieprawdaz?;) I nie wiem czy wiesz ale mam prawo do wlasnego zdania a filmy ktore mam w ulubionych wzbudzily we mnie jakiekolwiek emocjie w przeciwienstwie do step up-reklamy juz sa ciekawsze. No i na dodatek daodajac ze moj swiat to swiat emo wzbogacasz swoj koment w kolejna durnate. Gratuluje.

rubia1b

Rubia1b Jak dla ciebie Reklama jest ciekawsza to naprawde znasz sie na kinomatografii, i nie porafisz roznic pomiedzy reklama a filmem, w tym przypadku dla takich tępo mozgich przychodzi "Wiklipedia".

użytkownik usunięty
demonhh

aż tak cie to boli?
jakieś problemy z własna osobowością?
za duże ego czy cos w tym stylu?

ocenił(a) film na 1
demonhh

twoje odpowiedzi sa na poziomie driopitka-jesi nie wiesz co to znaczy sprawdz w ,,wiklipedii'' ale radzilabym ci raczej wikipedie... A tak po za tym zachowujedz sie ja mały,zbulwersowany dzieciak typu ,,ojej,ona jest be,nie podoba jej sie moj ukochany film,ja jej zaraz dam'' Człowieku wyluzuj, napisalam swoje zdanie,a kazdy normalny czlowiek ktory sie z tym nie zgadza napisal o tym w sposob cywilizowany, a ty zachowujesz sie jak nierozgarniete dziecko,naprawde przeraza mnie twoj poziom....

ocenił(a) film na 1
rubia1b

Tak. Zdecydowanie. Zero, dno, żal. 1/10

ocenił(a) film na 6
rubia1b

Nie przesadzaj. Jedyneczka to trochę za mało :P Coprawda fabułą film nie grzeszy...ale sam taniec jest OK :)

hekate_5

Tutaj rozchodzi sie o zazdrosc, co nie ktorzy chcieliby umiec tak Tancycz, a ze nie potrafia to doczepili sie fabuly.

ocenił(a) film na 1
demonhh

człowieku,jestes zaje*isty,nie wiem skad bierzesz pomysly na te odpowiedzi ;D Ten koment jest kompletnie bez sensu,uwazasz ze kazdy film w ktorym ludzie robia cos czego nie potrafie jest przeze mnie zle oceniany? naprawde smieszne.. ;D

użytkownik usunięty
demonhh

to sie usmiałam xD
bo faktycznie bardzo zazdroscimy tym tancerzą.
i skoro nie lubię britnej spirs to tylko dlatego, ze zazdroszcze jej kariery...

ludzie litości.

p.s.
mnie osobiście nie podoba sie takie rodzaj tańca.
fabuła nie jest zabardzo ambitna.
przewidywalna i bardzo podobna(jak nie taka sama) jak w Diirty Dance'ing - chodzi mi tu o wątki milosne.

Taka prawda, czemu sie nie udzielasz w filmach ktore sie tobie podobaja, bo nie miasz zdania, chcesz czyms blysnac ale ci sie nie udaje.

Widac to po twojej kulturze, nie potrafisz dobierac slow.

I juz uzywasz agresjii co jest podobne do dzieci "EMO".

użytkownik usunięty
demonhh

udzielam się, ale nie we wszystkich. Nie mam zamiaru udzielać się na forum moich wszystkich ulubionych filmów, ponieważ:
-mam inne rzeczy do robienia. Więc wole to, niz spędzenie półowy dnia przed komputerem.
-wybieram tylko interesujące mnie wątki(gdybym chcaiła obserwować kazdy temat mojego ulubionego filmu to by mi życia nie starczyło na odpisywanie na te posty)
-jestem na filmwebie zarejestrowana chyba od 2-ch tygodni, wiec to mówi(chyba) samo za siebie.
tak, mam swoje zdanie. gdybym go nie miała to bym - jak wiekszośc - lubila ten film.

"Widac to po twojej kulturze, nie potrafisz dobierac slow."
a co ty? polonista/ka? i napisała to osoba, która jest autorem zdania: "(...)czemu sie nie udzielasz w filmach ktore sie tobie podobaja..."
i Ty mi piszesz, że nie potrafie dobierac słów?

Agresja?
mua!?
zobacz sobię w wikipedii co to jest agresja(nie oczekuje, że siegniesz po słownik jezyka polskiego)

"czemu sie nie udzielasz w filmach ktore sie tobie podobaja..."

Co tutaj jest zle sforumulowane?

"Agresja?
mua!?
zobacz sobię w wikipedii co to jest agresja(nie oczekuje, że siegniesz po słownik jezyka polskiego)"

Piszac o agresji wiemy, co oznacza, nie potrzebuje wikipedii do tego, tobie bardziej polecalbym...szkole, ktora wychowuje.

użytkownik usunięty
demonhh

"czemu sie nie udzielasz w filmach ktore sie tobie podobaja..."

czynie powinno byc np. "czemu się nie udzielasz na forum filmu, który ci sie podoba"
W filmach mozna sie udzielac poprzez tworzenie ich(ciekawostki, url, itd.)

"Piszac o agresji wiemy, co oznacza, nie potrzebuje wikipedii do tego, tobie bardziej polecalbym...szkole, ktora wychowuje."

w Twoim przypadku nie bardzo widać.
powiesz mi prosze, w którym momencie byłam agresywna?