Channing Tatum + Jenna Dewan+ dobra scieżka dźwiękowa= sukces. Świetnie się oglądało, taniec finałowy coś nieprawdopodobnego. Film zasługuje na bardzo wysokie noty w porównaniu z innymi filmami o tematyce tanecznej ostatnich lat.
przepraszam ale nie ogarniam... dla mnie ten film jest bardzo słaby i dałem 3 tylko ze względu na Tatuma, który aktorem dobrym jest... natomiast jako całokształt to istny koszmar... i nie mogę ogarnąć tak wysokiej oceny, gdzie znacznie lepsze filmy mają niższe oceny... ;/;/;/;/ ale będąc przy Step Up 2, to druga częśc byla dla mnie o wiele lepsza... ;) zasługuje tak na 5-6 ;]
Chyba popieram. Pierwsza część była gorsza od drugiej. Chociaz bardziej wolę Tatuma czy jak mu tam niż tego kolesia w 2 części, natomiast Jenna to taka slodka tępa idiotka nie nadaje sie na aktorkę, na tancerkę może i tak. Za to briana w drugiej części uważam że nadała się laska super:) Oba filmy lubię jednak ten drugi lepiej:)
Ster up to super film.Fajni aktorzy a szczególnie główni bohaterowie.
Podobała mi się fabuła filmu,świetna ścieżka dźwiękowa i rzetelna gra aktorów.Za pierwszym razem się popłakałam.
Pozdrawiam...
Step up to super film.Fajni aktorzy a szczególnie główni bohaterowie.
Podobała mi się fabuła filmu,świetna ścieżka dźwiękowa i rzetelna gra aktorów.Za pierwszym razem się popłakałam.
Pozdrawiam...
no i widzisz mandolinio ??? Z twoją oceną zgadza się jedynie nieogarnięta użytkowniczka. Wracaj na forum piłkarskie
Zgadza sie wiekszosc, a ciebie wysmiewaja jak zwykle, szkoda co wieprzu? Polecam film, a lizarda ignorujcie, to typowy blockers.
a dla mnie obydwa filmy to skończone porażki. MAm dość filmów ciągle o takiej samej tematyce. "step up","step up 2", "w rytmie hip hopu", "Honey", wszytko to samo, tylko inni aktorzy a wszytko w wersji "Dirty Dancing"! Czarni nie umiejący chodzić, ino tylko bujać się jak z buszu, wiecznie bogata dziewczyna i wiecznie biedny chłopak. Co za szmiry! Banalne. Aż chce się rzygać. Jak bym mogła dała bym 0/10. A muzyka?! rzeczywiście, arcydzieło. taki sam beat i rapujące czarnuchy! Nie no dla mnie to za dużo. 1 temat-sto tysięcy kopii. Nie mam nic do czarnych ale czy oni nic innego nie potrafią robić. Dam 1/10 bo w filmie(pierwszej czesci) było dwóch co nie rapowali i nie ruszali się jak cioły tylko grzecznie grali na skrzypeczkach. Masakra. Tylko młodzież kupi taką szmirę. ja już jestem na to za stara!Główny bohater to arogancki, zadufany w sobie i cyniczny chłopaczek, który i nie wygląda powalająco i tańczy nie rewelacyjnie. ma ruchy ja człowiek z Parkinsonem który tańczy lambadę gdy pala mu się spodnie. paralityk... Wrr... Stracony czas. Żałosne. Twórcy "Dirty Dancing" mieli pomysł, ludzi zaczęli ściągać pomysł i wyłażą takie badziewia. Przerażające.
Jak dla mnie to 8\10. Film jest bardzo dobry jednak 9 to trochę za dużo:D Ogólnie zajefajna muzyka, piękna aktorka grająca główną rolę:D, film ma to coś co go wyróżnia:D
Jak dla mnie to 8\10. Film jest bardzo dobry jednak 9 to trochę za dużo:D Ogólnie zajefajna muzyka, piękna aktorka grająca główną rolę:D, film ma to coś co go wyróżnia:D
Pomyłka 8/10 :D
Ja dalam 6/10 i uwazam, ze taka ocena jest w porzadku.
Piszecie tutaj, ze jest duzo lepszych filmow niz Step Up tylko czy biezecie pod uwage, ze filmy powinno sie oceniac w ich kategorii? Dramaty oceniam innaczej niz komedie bo tez cel filmow jest inny.
Tak wiec zgodze sie, ze jest duzo lepszych filmow niz Step Up takich jak chodzby francuska Amelia ale ocenianie ich ta sama miara mija sie z celem.
Wiec te osoby, ktore mowia, ze sa lepsze filmy od tego powinny sie zastanowic czy w kategorii filmy muzyczne sa rzeczywiscie lepsze pozycje. Oczywiscie Dirty Dancing to klasyka ale polemizowalabym z tym czy jest lepszy.
Nie jestem jakas wielka fanka Step Up ale uwazam, ze w filmie w ktorym glownym bohaterem jest "taniec", wystepujacy powinni umiec tanczyc ... A z tego co przeczytalam dziewczyna ktora grala glowna role jest profesjonalna tancerka ... Oczywiscie mozna sie z tym klocic i powiedziec, ze przeciez to film wiec aktorzy powinni przedewszystkim grac ale czy tak naprawde Step Up wymaga wielkich umiejetnoscie aktorkich ? Wiekszosc scen jest przeciez "tanczonych"...
Co do zarzutu o wtornosc prezentowanych tresci to trudno znalesc cokolwiek orginalnego. Zawsze gdy tworzymy idee czegos nowego tworzymy ja z ideii czegosc co juz znamy. Np syrena = kobieta + ryba. I tak ze wszystkim.
Co do scenariusza to tez trudno zeby byl orginalny w koncu historie zawsze sa wtorne. Nic orginalnego czlowiek nie jest w stanie wymyslic bo nic nie powstaje z niczego. Tak wiec kazdy temat jest wtorny co najwyzej jego wykonanie jest inne. W Step Up chodzi o zabawe i tak tez scenariusz zostal wykonany. Aby bawil.
Przepraszam za brak polskich znakow, W.