Szukam tytułu filmu prawdopodnie produkcji australijski z lat 90. o studencie, który uczy się w elitarnej szkole a sam pochodzi z biednej rodziny, ma tylko ojca, matka za życia kochała balet. On mimo swego pochodzenia jest najlepszym studentem, gra w studenckiej drużynie futbolowej, znajduje ogłoszenie o castingu do baletu dla odtwórcy Romea, po kryjomu chodzi na taniec i na koniec kończy się to sukcesem. Krótko pisząc film o balecie :)
nie wiem z jak dawna jest twoja wiadomosc :
"Szukam tytułu filmu prawdopodnie produkcji australijski z lat 90. o studencie, który uczy się w elitarnej szkole a sam pochodzi z biednej rodziny, ma tylko ojca, matka za życia kochała balet. On mimo swego pochodzenia jest najlepszym studentem, gra w studenckiej drużynie futbolowej, znajduje ogłoszenie o castingu do baletu dla odtwórcy Romea, po kryjomu chodzi na taniec i na koniec kończy się to sukcesem. Krótko pisząc film o balecie :)"
ale ja tez poszukuje tego tytulu..znasz juz go moze??moj e-mail kcae@wp.pl
tego fulmu poszukuje moja dziewczyna i szczerze to poszukuje go od wczoraj. obejrzała go kiedyś i chciała obejrzeć jeszcze raz. będę szukał.
Nie słyszałam o tym filmie, ale z tego co piszecie to ciekawy i godny obejrzenia ;) (jak każdy z tańcem w tle :P)
Więc jak tylko wyszperacie jego tytul to koniecznie napiszcie! :)
niee to nie eliot choc tez polecam (on tam chodzi na boks nie na futbol) a film jak znajdziecie to tez pewnie obejrze - dajcie znac
niee to nie eliot choc tez polecam (on tam chodzi na boks nie na futbol) a film jak znajdziecie to tez pewnie obejrze - dajcie znac
tez czekam z utesknieneim na ten tytul...sama n ie moge znalezc..ale kiedys byl w tv...
Z tego co zdążyłem ustalić to obiło mi się o uszy tytuł Ukryte Marzenia albo Ukryte Pragnienia coś takiego.