PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=318672}
7,0 226 tys. ocen
7,0 10 1 226471
4,9 18 krytyków
Step Up - Taniec zmysłów
powrót do forum filmu Step Up - Taniec zmysłów

Szukam tytułu filmu prawdopodnie produkcji australijski z lat 90. o studencie, który uczy się w elitarnej szkole a sam pochodzi z biednej rodziny, ma tylko ojca, matka za życia kochała balet. On mimo swego pochodzenia jest najlepszym studentem, gra w studenckiej drużynie futbolowej, znajduje ogłoszenie o castingu do baletu dla odtwórcy Romea, po kryjomu chodzi na taniec i na koniec kończy się to sukcesem. Krótko pisząc film o balecie :)

ocenił(a) film na 10
dziekon

nie wiem z jak dawna jest twoja wiadomosc :

"Szukam tytułu filmu prawdopodnie produkcji australijski z lat 90. o studencie, który uczy się w elitarnej szkole a sam pochodzi z biednej rodziny, ma tylko ojca, matka za życia kochała balet. On mimo swego pochodzenia jest najlepszym studentem, gra w studenckiej drużynie futbolowej, znajduje ogłoszenie o castingu do baletu dla odtwórcy Romea, po kryjomu chodzi na taniec i na koniec kończy się to sukcesem. Krótko pisząc film o balecie :)"

ale ja tez poszukuje tego tytulu..znasz juz go moze??moj e-mail kcae@wp.pl

kcae

tego fulmu poszukuje moja dziewczyna i szczerze to poszukuje go od wczoraj. obejrzała go kiedyś i chciała obejrzeć jeszcze raz. będę szukał.

dziekon

Nie słyszałam o tym filmie, ale z tego co piszecie to ciekawy i godny obejrzenia ;) (jak każdy z tańcem w tle :P)
Więc jak tylko wyszperacie jego tytul to koniecznie napiszcie! :)

dziekon

Zapewne chodzi wam o film billy elliot :D Pozdrawiam, skytec :]

ocenił(a) film na 10
dziekon

niee to nie eliot choc tez polecam (on tam chodzi na boks nie na futbol) a film jak znajdziecie to tez pewnie obejrze - dajcie znac

ocenił(a) film na 10
dziekon

niee to nie eliot choc tez polecam (on tam chodzi na boks nie na futbol) a film jak znajdziecie to tez pewnie obejrze - dajcie znac

ocenił(a) film na 10
Ewka89

tez czekam z utesknieneim na ten tytul...sama n ie moge znalezc..ale kiedys byl w tv...

dziekon

Z tego co zdążyłem ustalić to obiło mi się o uszy tytuł Ukryte Marzenia albo Ukryte Pragnienia coś takiego.

ocenił(a) film na 7
dziekon

Nie chodzi ci czasem o film "Największa szansa (Kick) z 1999 roku z Russell'em Page'em? Pasuje do opisu