.... slowem kaszana. :) Ale polewka jest niezła jak głowny bohater (Tyler) tańczy - wyglada to jakby chora umysłowo małpa naćpała się i zaczęła wyczyniać jakieś wygibasy. Super.
Co moze tanczysz lepiej?? Jak tak to mozemy sie zmierzyc w pojedynku tanecznym. Nie wiem jak ale z checia zmierzyl bym sie z toba bo Tyler tanczyl swietnie.
Zauwaz ze nie powiedzialem niczego co by wskazywalo ze sie popisuje, poprostu nie sadze zeby Ambrozja potrafila tanczyc lepiej od Tylera a jesli tak to chcialbym to zobaczyc. Chodzilo mi tylko o to
ludzie co wy sie dziwicie..teraz tak wyglada wspolczesna muzyka i taniec..popatrzcie tylko na teledyski pop usa jak wygladaja ..a np na ciara-get up czy samantha jade.. ..chyba potrzeba europejczykom troche czasu zanim sie przyzwyczaja bo w stanach to juz jest norma....pozdro
Zgadzam sie z przedmowca.
I od siebie: Ambrozjo, nie wiem jak skomentowac Twoje slowa, wg mnie film byl boski, miał fabułę, dialogi mi się także podobały, film miał być wg mnie taki, lekki, muzyczny melodramat. Cudeńko. A Tyler... co ja bym dal zeby chociaz w polowie wymiatac na parkiecie tak jak on :P
Mowilem to juz raz ale sie powtorze "trzeba bylo jechac na jezioro łabedzie albo dziadka do orzechow" ale radze Ci nie rob tak jak głowny bochater bo twoje zwyrodniale kosci posypia sie jak domek z kart :D jak sie na czyms nie znasz to po jakiego grzyba cos krytykujesz?? nie zgrywaj madrej bo Ci nie wyszlo :/ z gów.. bata nie ukrecisz :]
Co za wielkie oburzenie, bo ktoś obraźił mój ukochany film. Bez jaj od tego ejst forum żeby wyrażać własne zdanie na jakiś temat i nie zbierać za to jakiś batów od innych z innym zdaniem
masz zamiar Adacho podyskutowac na jakis temat bo ja jestem chetny... zgadzam sie z toba ze forum jest od tego by wyrazac swoje zdanie ale po to jest mozliwosc odpowiedzi by napisac ze np nie zgadza sie z ta osoba i ma sie inny poglad na dany temat
Film był the best, a moim zdaniem krytyka wynika tutaj ze zwykłej zazdrości, pozostaje nam tylko współczuć takim ludziom.
Hej!!! Nie obrażaj nas AgI, są gusta i guściki, jednym się film podobał innym nie, zawsze tak jest, a wy tu jakies fochy strzelacie, bo ktoś powie, że dla niego film byl beznadziejny^^... Rany, to nic osobistego^^... Ja osobiście uważam, że:
- Tyler rzeczywiście spoks tanczył,
- ten fragment ze skrzypcami był nawet fajny,
jednakże:
- fabuła była strasznie naciągana,
- a do tego nuuudna^^,
- aktorzy nie popisali się talentem
- ogólnie film: "JEDEN Z WIELU"
- strata czasu i pieniędzy ^^
Mnie sie nie podobał i to wcale nie dla tego, że komus czegos zazdroszcze... Z filmami jest jak z gwiazdami muzyki: jest klasyka i są tak zwane gwiazdy jednego sezonu, "Step Up" zalicza sie do tej drugiej kategorii
Hej!!! Nie obrażaj nas AgI, są gusta i guściki, jednym się film podobał innym nie, zawsze tak jest, a wy tu jakies fochy strzelacie, bo ktoś powie, że dla niego film byl beznadziejny^^... Rany, to nic osobistego^^... Ja osobiście uważam, że:
jednakże:
- a do tego nuuudna^^,
Mnie sie nie podobał i to wcale nie dla tego, że komus czegos zazdroszcze... Z filmami jest jak z gwiazdami muzyki: jest klasyka i są tak zwane gwiazdy jednego sezonu, "Step Up" zalicza sie do tej drugiej kategorii
jednakże:
- a do tego nuuudna^^,
no co wy!! agi zgadzam się z tobą!! film był the best. świetni tancerze przystojni aktorzy ^^ i ogólnie suuper :)