7,0 227 tys. ocen
7,0 10 1 226610
4,9 18 krytyków
Step Up - Taniec zmysłów
powrót do forum filmu Step Up - Taniec zmysłów

Generalnie to od początku wiemy jak to się skończy - czyli że skończy się szczęsliwie...mimo całej przewidywalności i dość kiepskich dialogów..(a może tylko tak mi się wydaje...) to całość da się obejrzeć. Nie jest to żadna rewelacja, typowe kino dla nastolatków :D... Na uwagę zasługuje taniec i muzyka w tym filmie..właściwie najciekawiej jest wtedy kiedy tańczą,,:D..

swiderek

Żadnej nowości nie odkryłes ..
BO prawie większość filmów jest robionych na jedno kopyto czyli nie trzeba się dużo zastanawiac nad szczęśliwym zakończeniem.

Tibn

Oczywiście, że żadnej nowości nie odkryłAM :D...po prostu stwierdziłAM fakt. pozdrawiam

swiderek

Generalnie, jak dla mnie to bardzo przyjemny film :-)

olinka_4

zgadzam się :) bardzo przyjemny filmik ^^

ocenił(a) film na 3
swiderek

zgadzam się z "świderek" ale ja bym powiedziała ze film był BEZNADZIEJY nawet jak na kino dla nastolatek którą sama jestem.taneic i muzyka były jedyną dobra częścią tego filmu!!

ocenił(a) film na 6
swiderek

popieram...film prosty, ładny i przyjemny :)

swiderek

Film jest bardzo podobny do innych filmów "tanecznych"np. "W rytmie hip-hopu" czy "Wytańczyć marzenia", fabuła niemalże ta sam. Jedno co mi sie barzdo podobało to momenty taneczne i muzyka- one zsługują na pochwałę.

ocenił(a) film na 9
Robokoop

Zgadzam się, ja zresztą poszłąm do kina się odprężyć i posłuchać fajnej muzyki, a nie zastanawiać nad fabuła :)

paula_31

mi się film bardzo podobał. naprawdę odprężający