PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=318672}
7,0 226 tys. ocen
7,0 10 1 226471
4,9 18 krytyków
Step Up - Taniec zmysłów
powrót do forum filmu Step Up - Taniec zmysłów

aktor, a raczej model grajacy głownego bohatera mi nie pasuje. On grał Duke'a w 'Ona to On' i to totalne drewno. Może i ma ciało i jakoś wygląda, ale filmy to nei tylko wygląd to także umiejętnośc zagrania swojej postaci. A ten kolo tego niestety nie potrafi. Chyba, że po 'She's the Man' się czegoś nauczył...choć jednak wątpię...

ocenił(a) film na 8
Kristofer

A według mnie ma talent aktorki! ;Pp. Trailer wygląfa naprawdę świetnie. Nie mogę się już doczekać filmu.

ocenił(a) film na 10
stefcia007

nie wiem co Ci sie w nim nie podoba, w ona to on zagrał bardzo dobrze. Ja nie mam do niego żadnych zastrzeżen :) ale znowu nie uważam że jest bardzo przystojny.

ocenił(a) film na 1
Nikki

Albo nie staracie się zobacyzc jaki on jest beznadziejnym aktorem, albo nie znacie się wogóle na filmach....Zrozumcie,że on jest fatalnym aktorem...Może grać jedynie w W11 bo tam są "artyści" jego pokroju...Wygląda dobrze, ale co z tego, jeśli są miliardy ludzi zdolniejszych od niego!!!

użytkownik usunięty
Michael_28

Według mnie w Hollywood bywają gorsi. Ten wcale nie był taki zły. W "She's teh man" jego bohater często był zakłopotany, zmieszany... i to mu wychodziło. Poza tym dobrali go do tego filmu, jeśli nie dzięki talentowi, to na pewno dzięki temu, że umie grać w football. No i od kiedy Hollywood nie stawiało na urodziwych ludzi? Zwłaszcza w komediach młodzieżowych?

ocenił(a) film na 10
stefcia007

ja też się nie moge doczekać filmu!! on i drewno???? popatrz na zwiastuny zobacz jak sie rusza!!! dla mnie idealnie pasuje w tej roli

ocenił(a) film na 8
misia_m_92

ludzie, ale czy wam tak ciężko przeczytać mój post i zrozumieć go?? Nie chodzi mi o jego ruchy!! drewno jets pod względem aktorskim...

ocenił(a) film na 7
Kristofer

Film zapowiada się ciekawie, fakt trochę przypomina Dirty dancing, ale zawsze miło poogladać film z tańcem w tle. Co do aktorów to nie mam zastrzeżeń, zastanawiam sie gdzie Ch. Tatum przypomina drewno, rusza się zajebiscie:)

Kristofer

koleś jestes zazdrosny i byc moze jakas dziewczyna ktora Ci sie podooba uwaza ze on jest boski...

ocenił(a) film na 8
tskalcia

hehe...żałosne...o co mam byc zazdrosny?? Napisałem tylko, że jest drewnianym aktorem. Tańczy może i dobrze, prezencje może i też ma niezłą, ale aktorem jest bardzo miernym. Po prostu potrafię obiektywnie popatrzeć na kogoś...a nie jak nastolatki zobaczyły go w 'ona to on' że ma tarkę na brzuchu wywalone na wierzchu bicepsy to już go uważają za cud świata i uważają za najlepszego aktora na świecie ;/

ocenił(a) film na 10
Kristofer

wcale nie jest drewnianym aktorem, jest dobry i tanczyc potrafi bo film już obejzalam dawno. A co moze DiCaprio powinien tam moze zagrac ? buahaha to by bylo załosne. Co z tego ze ma tarke i bicepsy, podoba sie nam i tyle, dla mnie moze on byc bez tych twoim zdaniem bicepsów, jest przystojny i gra akurat w tych filmach dobrze. A widzialam go wczesniej niz w "ona to on" bo grał jeszcze w Trenerze (hmm)

ocenił(a) film na 8
mona_7

No cóż, każdy ma swoje zdanie. Dla mnie jest drewnianym AKTOREM. Zobaczymy, może w 'Step Up' pokaze coś więcej niż tylko taniec, choć wątpię, bo z trailera widać, że gra nadal mu kiepsko idzie.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
Kristofer

a ja cie nie pozdrawiam, smiesza mnie tacy, ludzie jezli kogos nie lubisz cenisz, to daj se siana z wypisywaniem pierdol na jego temat, ja tez nie lubie pana XXX a jednak nie pisze prostow tylko po to zeby wyzyc sie z eswojej frustracji, Kristofer i ten casly Kamilek (ktory w kazdym poscie pisze z esa ludzie ZDOLNIEJSI -0 i nie miejmy watpliwosci z echodzi mu o niego samego - "talent godny Roberta Deniro" lol , a nie pomyslaes, ze niektoprym z eskrmonoscia do twarzy?) zachowują sie jak ludzie, typu "założmy antybloga tego *^^$^&&", powodzenia wam ... :) A ja go lubie, nie mowie z ejest niesamowiecie zdolnym aktorem, ale wszystko przed nim, na razie jego role pod tym wzgledem nie byly zbyt wymagajace, i spisal sie odpowiednio do nich - swietnie, a co do restzy zobaczymy. Przynajmniej zalosni ludzie chlopak pracowal w swoim zycu,stypendium spotrowe i szkola teatralna, a nie uzalal sie z ejets spod Częstochowy:? Jak co niektorzy tutaj, DO ROBOTY jak chcesz zostac wielkim aktorem Krzysiu, myslisz z ew Amerycer to ludzie nie musza pracowac na swoj sukcjes? Jak tak to jestes w błedzie. Czekam zeby Ciebie zobaczyc w telewizji, chocby w roli dzwonnika z noterdame, jezeli uwazasz z etylko na to cie stac skoro nie jestes taki boski jak Tatum... ale to Twoja decyzja

ocenił(a) film na 8
Willow_2

A kto powiedział, że ja chcę być aktorem?? A forum jest po to, żeby również pisać złe opinie o filmach aktorach itp. Mi jego gra aktorska się nie podoba i to napisałem. Po to jest forum.

ocenił(a) film na 10
Kristofer

pisalam do Kamilka czlowieku... naucz sie czytac
tak napisales, ale w kolko gadasz to samo, wiec jak nie maz nowych argumentow to sie nie powtarzaj bo publike nudzisz

ocenił(a) film na 10
Kristofer

Wy tak piszecie że on drewno moze troche ale wiekszosc z wasmu zazdroscimoze grac nie umie ale role ma i kase zbiera

ocenił(a) film na 10
sara137

Wy sie Gówno a nie znacie na filmach:)))
film jest swietnny bo ma w sobie fajnie powiazane roze gatunki tanca:D:P

ocenił(a) film na 1
m4r23n13

Kristofer uświadamiamy ciemnoty :/ Jaka jest wasz średnia wiekowa? Ja obstawiam ok. 12 no może 13... Poszukajcie recenzji o tym filmie i filmie ona to on a zobaczycie że ja i Kristofer mamy racje...Ale jesteście tak ślepo zakochani w tym DREWNIE że nie potraficie obiektywnie spojrzeć na kogoś z innej strony... Jeśli będzie "grał" to tylko w filmach dla 12-stek i do jeszcze przez krótki czas, bo uroda przemija, a nie sądze aby obsadzili PINOKIA w dramacie opartym na dramacie Szekspira...:) Zbaczycie jeszcze 5 latek I "sława" wśród rozhisteryzowanych Trzynastek i Dwunastek przeminie :D A czytając dziewczynki wasze wypowiedzi mam bóle brzucha ze śmiech :D:D:D:D:D Naprawdę jak będę mieć zły humor to zajrze tutaj :D:D:D::D:D:D nie ma to jak NIEZNISZCALNE TRZYNASTKI!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
Michael_28

mam 18 lat... pozdrawiam ciemnoto, dobrze ze jestes takim dobrym psychoanalitykiem;] a i nie przesadzaj z wielkimi literami bo nikt nie ma ochoty sluchac Twoich wrasków. Pozatym nie emocjonuj sie tak bo jeszcze tego nie wytrzymasz (what a pity...), pozatym nikt tu nie pisal ze jest wielkim aktorem, albo ze film jest genialny - w sensie arcydziela czy na poziomie oscarowym, wiec nie wiem czym sie tak podniecasz eee... "Kamilku" (?!). Film sie fajnie oglada, facet jest przystojny i swietnie sie rusza, nitk tu go nie obstawia do oscara "za najlepszy scenariusz" wiec wyluzuj. Pozatym nie moge przewidziec jego kariery (Tatum'a) ale uważam, że wszystko przed nim i co bedzie uważał to zrobi.

P.S. Po pierwsze nikt nie zostaje na prawde dobrym aktorem bez odpowieniego warsztatu (jak nie na początku kariery to przynajmniej w trakcie, bo nie mowie ze nie mozna miec niesamowitego talentu). A po drugie i ostatnie ton Twojej wypowiedzi (? - nie wiem czy mozna tak nazwac taką paplanine, juz Kristofer przynajmniej sie zachowuje jak czlowiek cywilizowany) i Twoj nick... o lol... świadczą raczej o tym ze Pan Panie Żałosny ma 12 lat i każda Pańska wypowiedź pogrąża Pana coraz bardziej

A teraz dziecko lepiej wróc do pisakownicy, bo bez wzgledu na wiek Twoje emocje są 'lekko'... rozchwiane i jak widac masz problemy z racjonalną wypowiedzia

pozdrawiam, "uświadomiona ciemnota"

Willow_2

Ale że facet dobrze wygląda i że dobrze tańczy, występuje w filmie który się "fajnie ogląda" to nie czyni z niego dobrego aktora! Aktorzyna jest z niego mizerny.

ocenił(a) film na 8
Willow_2

Masz rację:P Przecież nikt nie pisze, że z niego jest przyszły J.Depp albo S.Connery prawda? Po prostu nie jest wcale tragiczny, jasne że trochę mu jeszcze brakuje do prawdziwego aktora, ale był niezły (na pewno lepszy niż w Ona to on). A poza tym film był fajny ze względu na taniec, a nie na całą fabułę, bo rzeczywiście nie była zbyt ambitna, ale przecież nie o taką chodziło... Mięliśmy popatrzeć na fajny taniec i ładnych bohaterów:P I od razu zastrzegam, że nie mam trochę więcej niż 13 lat:P:P

ocenił(a) film na 8
Willow_2

Masz rację:P Przecież nikt nie pisze, że z niego jest przyszły J.Depp albo S.Connery prawda? Po prostu nie jest wcale tragiczny, jasne że trochę mu jeszcze brakuje do prawdziwego aktora, ale był niezły (na pewno lepszy niż w Ona to on). A poza tym film był fajny ze względu na taniec, a nie na całą fabułę, bo rzeczywiście nie była zbyt ambitna, ale przecież nie o taką chodziło... Mięliśmy popatrzeć na fajny taniec i ładnych bohaterów:P I od razu zastrzegam, że mam trochę więcej niż 13 lat:P:P

ocenił(a) film na 10
Taka_jedna

w konc ktos zrozumial o co tu chodzi, a gdyy osoba 2 posty wczesniej przeczytala co napisalam, nie uwazalaby ze sadzimy iz jest dobrym aktorem - jak mowilam wszystko przed nim i zobaczymy co bedzie

ocenił(a) film na 6
Kristofer

Czemu to sami faceci czepiają się Channinga Tatuma? Grał w niewielu filmach bo jest młody, dopiero się rozkręca. Wygląda i tańczy świetnie, ma super ciałko. Może i nie jest wygadany ale nadrabia innymi talentami ;) Dla mnie jest bardzo sexownym facetem =)

ocenił(a) film na 8
Mendzia

Może i jest seksowny, ale bycie seksownym a umiejętnośc grania to co innego. I co z tego że jest młody? Portman ile miała lat jak zagrała w 'Leonie'?? Albo ile Anna Paquin jak dostała Oscara??
Po prostu gra słabo...

ocenił(a) film na 8
Kristofer

ale zauwaz ze on nadaje sie do tej roli zagral takiego spoleczniaka bez przyszlosci ktory ciagle popada w konflikty z prawem

mkoti6

ja tam uważam że step up jest naprawde dobrym filmem. aktor grający główną role jest maprawde dobrym aktorem i świetnie tańczy. w końcu o to chodzi w tym filmie prawda?

Kristofer

widze ze nikt Ciebie nie umi przekonac..co do osoby grajacej Tylera...ja tego tez nie zrobie...lecz napisze tak .. widocznie mial to cos ze go wybrali,zaloze sie ze bylo wielu chetnych na te role i najwidocznej on byl najlepszy z nich wszystkich..najlepiej tanczy..nadaje sie jego wyglad i mimka twarzy ale musi tez umiec grac...mie mowie ze jest wspanialym aktorem ale i nie jest to katastrofa...jezeli podasz mi jakis lepszy przyklad "aktora" ktory mialby te cechy i jeszcze byl dobrym aktorem...to sie z Toba zgodze..:D:D czekam na odpowiedz..:)

ocenił(a) film na 1
Asiq_2

Ojej...:/ Nie chce być niemiły,ale jesteście...dziwni:/ Zrozumcie,że każdy szanujący sie krytyk nie uzna Chawinga za dobrego aktora! Wygląda dobrze, tańczy też fajnie, ale to nie uczyni z niego dobrego aktora....Bronicie go....A np. ja wiem,że Pamela Anderson(jako najbardziej odpowiedni przykład) nie jest znowu taka brzydko :P ale potrafię uświadomić sobie, że jest kiepska przez bardzo wielkie K...Tak samo z Paris Hilton

Michael_28

oki...ja nie chce aby uznac Go za dobrego aktora.... ale widzialbys kogos innego w tym filmie w jego roli...??tu chodzi o widowisko taneczne...jego gry nie ocenie bo mnie nie interesowala ale technike taneczna tak i ogolne wrazenie...dali show i tyle a ze fabula jest banalna i aktorstwo na kiepskim poziomie to trudno..ale jak widac film jest lubiany...fakt ze niektorzy lubia takie love story...

ocenił(a) film na 1
Asiq_2

MARNE love story...A w jego roli widziałbym np. Diego Lune...