Mam film 'step up"Jesli ktos bychciał to moge przesłać tylko niech mi ktos powie jak bo próbowałam wstawić do załącznika w meilu i mi się nie chciało wysłać.A aj bardzo chetnie podziele sie tym wspaniałym filmem,bo sama wiem ile mnie kosztowało czekanie na niego:)
Qurcze ja tez nie wiem jak :( ale jak by Ci juz ktoś powiedział to bardzo bym była wdzieczna za przesłanie (kasienka_eop@o2.pl) Pozdrawiam :):)
a mam takie pytanie ogolnie do wszystkich! ma ktos film piękna i szalona??? jak cos to pisac na gg3869335!
nio dobra bez takich uszczypliwych komentarzy.Chciałam tylko pomóc.a że nie wiem nio to sie jeszcze naucze
jak chcecie filmik to odezwijcie sie do mnie na gg 8717166 dam wam linki na rapidshare=))
Hmm może nagrać na płytę i pocztą? :) hehe no nie wiem, ale gdyby był jakiś konkretny pomysł to ja bym bardzo chętnie sobie obejrzała ten fimik :) mój adres email to ola12247@wp.pl Pozdro :)
ludzie nie da się do załącznika wkleić pliku o wielkości 700mb trzeba by go dzielić na mniejsze pliki. jeśli ktoś chce niecha napisze na 8634460 mam szybszy sposób niż rapidshare ;p;p
Nio dobra słuchajcie postaram się przesłać to jutro i naprawde sory ale mam pewne problemy z netem jeszcze.Poprostu chciałam sie podzielić z wami filmem i miałam nadzieje,że mi powiecie co mam robić.Dziekuje za te uwagi jutro wskocze na ta stronke i postaram sie zamiescić ten film oraz podac link.Zawsze zostaje nam normalna poczta,przesłanie płytki ze znaczkiem zwrotnym a ja wam przesle zgrany filmik:)
ja bardzo bym chciala!jakbys mogla to skontaktuj sie ze mna na gg moj numer to 3869335 albo anetka2616@o2.pl
ja bym bardzo chciała ten film jakbyś mogła to prześlij mi go agata1418@buziaczek.pl będę bardzo wdzięczna:)
jakbyś mogła to mi prześlij na e-maila albo zwykłą pocztą.
Kontakt:
AgaSkowa@wp.pl
gg; 2589055
hej..
jakby udało ci się dojść jak wysyłać ten film, to bardzo cię proszę wyślij i mi na temon_207@wp.pl albo jakbyś miała jakiś inny pomysł to napisz mi na gg 2577078... Z góry dzieki :]
ja też bym chciała bo mam kiepską wersję!! jak co to mail:rencia27@wp.pl albo gg:5702623!! z góry dziękuję!!! pozdrowienia:):):)
nie udało mi sie wstawić.Zostaje normalna poczta.Jak co to moje gg to:1821878,Dogadamy sie co do warunków przesyłki
Więcej informacji na temat wstawiania pomogą Ci panowie w niebieskich mundurkach, oni się na tym znajom. Wystarczy zadzwonić na numerek 997 i panowie powinni się zjawić w przeciągu paru godzin... na DVD powinien wyjść 5-6 miesięcy po premierze w kinie i reszta osób które tak bardzo chcą ten film, nie będzie musiała prosić Ciebie, tylko sami ściągnął... oczywiście ze sklepowej półki.
ale dziwni jestescie !!! - przesłanie filmu przez emaila jest nierealne hehe nie macie programów p2p czy też nie mozecie poprostu wejsc na jakies forum z filmami i stamtad sciagnac sobie film ??
podaję ci mojego meila: afryka000@wp.pl
napisz do mnie i podaj mi swój adres, a ja wyślę ci kopertę, znaczek, i płytkę czystą, i nawet coś miłego wsadzę jeszcze do koperty, i słów kilka na tradycyjnej papierowej karteczce...
a ty odeślesz mi filmik, ok?
pozdrawiam, Marcin.