7,0 227 tys. ocen
7,0 10 1 226610
4,9 18 krytyków
Step Up - Taniec zmysłów
powrót do forum filmu Step Up - Taniec zmysłów

Kto chce film?

ocenił(a) film na 8

Mam film 'step up"Jesli ktos bychciał to moge przesłać tylko niech mi ktos powie jak bo próbowałam wstawić do załącznika w meilu i mi się nie chciało wysłać.A aj bardzo chetnie podziele sie tym wspaniałym filmem,bo sama wiem ile mnie kosztowało czekanie na niego:)

mejaczek

Ale to jest wersja kinowa tego filmu? Bo jak tak to wszyszcy już wiedzą że jest.

fikurek

Qurcze ja tez nie wiem jak :( ale jak by Ci juz ktoś powiedział to bardzo bym była wdzieczna za przesłanie (kasienka_eop@o2.pl) Pozdrawiam :):)

ocenił(a) film na 8
kasienka_27

objecuje,ze jak uda mi sie to przesle ci i bedziesz mogła sobie obejrzeć:)

ocenił(a) film na 8
fikurek

nie to nie jest wersja kinowa.Bardzo dobra kopia:)

fikurek

a mam takie pytanie ogolnie do wszystkich! ma ktos film piękna i szalona??? jak cos to pisac na gg3869335!

mejaczek

Chcesz wyslac 700 mega w mailu w 1 zalaczniku ;)) :) powodzenia pozdrawki

ocenił(a) film na 8
heba25

nio dobra bez takich uszczypliwych komentarzy.Chciałam tylko pomóc.a że nie wiem nio to sie jeszcze naucze

mejaczek

wrzuć go np na www megaupload com albo www rapidshare com :]

mejaczek

no wlasnie jesli mozesz to wrzuc na rapidshare i podaj linka. Będe Ci bardzo wdzięczna =*

mejaczek

AJ bardzo chcetnie ...Chciałabym mieć filma:D Aneta959@op.pl

ocenił(a) film na 10
_yol_

jak chcecie filmik to odezwijcie sie do mnie na gg 8717166 dam wam linki na rapidshare=))

mejaczek

Hmm może nagrać na płytę i pocztą? :) hehe no nie wiem, ale gdyby był jakiś konkretny pomysł to ja bym bardzo chętnie sobie obejrzała ten fimik :) mój adres email to ola12247@wp.pl Pozdro :)

mejaczek

ludzie nie da się do załącznika wkleić pliku o wielkości 700mb trzeba by go dzielić na mniejsze pliki. jeśli ktoś chce niecha napisze na 8634460 mam szybszy sposób niż rapidshare ;p;p

ocenił(a) film na 8
arielek8

Nio dobra słuchajcie postaram się przesłać to jutro i naprawde sory ale mam pewne problemy z netem jeszcze.Poprostu chciałam sie podzielić z wami filmem i miałam nadzieje,że mi powiecie co mam robić.Dziekuje za te uwagi jutro wskocze na ta stronke i postaram sie zamiescić ten film oraz podac link.Zawsze zostaje nam normalna poczta,przesłanie płytki ze znaczkiem zwrotnym a ja wam przesle zgrany filmik:)

ocenił(a) film na 8
arielek8

A mozesz podac mi ten szybszy sposób niz rapidshare?

mejaczek

ja bardzo bym chciala!jakbys mogla to skontaktuj sie ze mna na gg moj numer to 3869335 albo anetka2616@o2.pl

mejaczek

albo na plytke i poczta plissssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
mejaczek

ja bym bardzo chciała ten film jakbyś mogła to prześlij mi go agata1418@buziaczek.pl będę bardzo wdzięczna:)

mejaczek

metallica4@o2.pl byłaby BAAAARDZO wdzięczna :)

ocenił(a) film na 10
mejaczek

jakbyś mogła to mi prześlij na e-maila albo zwykłą pocztą.
Kontakt:
AgaSkowa@wp.pl
gg; 2589055

mejaczek

hej..
jakby udało ci się dojść jak wysyłać ten film, to bardzo cię proszę wyślij i mi na temon_207@wp.pl albo jakbyś miała jakiś inny pomysł to napisz mi na gg 2577078... Z góry dzieki :]

ocenił(a) film na 8
mejaczek

ja też bym chciała bo mam kiepską wersję!! jak co to mail:rencia27@wp.pl albo gg:5702623!! z góry dziękuję!!! pozdrowienia:):):)

mejaczek

Jeśli mogłabyś mi to wyslac to bylabym wdzieczna karcholowa@tlen.pl pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 10
karcholowa

sciagnijcie sobie np z rapidshare albo czegos podobnego:P

ocenił(a) film na 8
mejaczek

nie udało mi sie wstawić.Zostaje normalna poczta.Jak co to moje gg to:1821878,Dogadamy sie co do warunków przesyłki

ocenił(a) film na 7
mejaczek

Więcej informacji na temat wstawiania pomogą Ci panowie w niebieskich mundurkach, oni się na tym znajom. Wystarczy zadzwonić na numerek 997 i panowie powinni się zjawić w przeciągu paru godzin... na DVD powinien wyjść 5-6 miesięcy po premierze w kinie i reszta osób które tak bardzo chcą ten film, nie będzie musiała prosić Ciebie, tylko sami ściągnął... oczywiście ze sklepowej półki.

ocenił(a) film na 5
kaszubek92

ale dziwni jestescie !!! - przesłanie filmu przez emaila jest nierealne hehe nie macie programów p2p czy też nie mozecie poprostu wejsc na jakies forum z filmami i stamtad sciagnac sobie film ??

ocenił(a) film na 10
wazny

ja tez bardzo bym prosila o ten film. aguskl@interia.pl z gory dzieki

mejaczek

podaję ci mojego meila: afryka000@wp.pl

napisz do mnie i podaj mi swój adres, a ja wyślę ci kopertę, znaczek, i płytkę czystą, i nawet coś miłego wsadzę jeszcze do koperty, i słów kilka na tradycyjnej papierowej karteczce...
a ty odeślesz mi filmik, ok?

pozdrawiam, Marcin.

mejaczek

a nie latwiej i szybciej torrentem?? http://www.mininova.org/tor/510421 jakosc bdb

Damianoso

Również chciałabym dostać ten filmik z Góry dziękuje