7,0 227 tys. ocen
7,0 10 1 226610
4,9 18 krytyków
Step Up - Taniec zmysłów
powrót do forum filmu Step Up - Taniec zmysłów

Całą muzyczke z filmiku...powiem że troszke sie rozczarowałam bo chciałam żeby to było dokładnie to co w filmie a tu jest troche za dużó jak dla mnie tego rapu.Ale nie jast źle.

brawurka_4

Skoro masz muzyke to mam do Ciebie prośbe - przeslij mi ja na moja poczte - aleksandragi@op.pl Bede Ci bardzo wdzieczna...

ocenił(a) film na 10
brawurka_4

mi też jeśli możesz prześlij i w temacie napisz że to muzyczka z tego moj adres: cora4@poczta.onet.pl z góry dzięki

Cora

Hejka:) to ja też poprosze na rafal2310@poczta.onet.pl z góry dzięki

brawurka_4

prosze prześlij mi ta muzyczkie, będę chciała się czymś odwdzięczyć mój email to dorota1540@wp.pl prosze przeslij czekam. Pozdrawiam Buśśka :**

brawurka_4

cześć, mi również możesz przesłać.. z góy dziękuje... miłego!

brawurka_4

cześć, mi również możesz przesłać.. z góy dziękuje... miłego!

ocenił(a) film na 10
worse_part

Hej.Jeśli możesz to mi też w wolnej chwili przesli.Mój adres gosia223@onet.pl.Oprócz piosenki'' give it up to me'',bo ta mam.dziekuje

brawurka_4

Chłopaki pewnie kazdy z was juz ma muzyczke , wiec nie obrazscie sie jezeli na tez o nia poprosze wiec , proponuje tak niech ktos wrzuci cala muzyka na www.wislijto.pl i poprostu tu wkleji linka i bedzie wszystko ok ... :) dziekuje z gory bede czekal

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
brawurka_4

hej jak bys mogla to mi przeslij ta muzyczke na beza123@buziaczek.pl
plliiis!!!!!!!11

ocenił(a) film na 10
brawurka_4

a ja mam pytanie, czy masz po prostu caly soundtrack czy może masz tą jedną muzyczkę która leciała podczas głównego występu? wiem że to jest instrumentalna wersja jednej z piosenek z soundracku ale nigdzie nie mogę jej znaleźć (tej instrumentalnej wersji)

ocenił(a) film na 10
brawurka_4

Hej! Prosze prześlij mi też na aga3_aa@op.pl Z góry dzięki!!:)

brawurka_4

Jeżeli byłabyś taak kochana to bardzo proooosze prześlij mi na klauducha124@wp.pl z gory dzieki :* ^^

realia

Proponuję szybki kurs obsługi eMula.

brawurka_4

czy naprawde sądzicie ze ta osoba wysle wam OST na poczte? dramat

ocenił(a) film na 7
brawurka_4

Ja też miałabym do Ciebie prośbę. Prześlij mi wzystkie kawałki na achagnieszka@gazeta.pl Z góry dzięki. Aga

ocenił(a) film na 10
achagnieszka

Czemu sobie tego nie ściągniecie z tej stronki co jest podana wyżej?

ocenił(a) film na 7
a_r_t_a_n_i_s

no właśnie? dlaczego chcecie mieć wszystko podane na tacy???? :|

ja sobie ściągnęłam cały soundtrack z rapidhare z tego linku co podałam wyżej i się mogę muzyką cieszyć kiedy chcę a nie czekam na łaskę kogoś kto mi przyśle wszystkie kawałki :/

Fluorescent

Świeta racja! Ruszyć dupę z fotela i poszukać w sieci a jak się spodoba to kupićoryginał.

Moja poczta ma 4mb pojemności reszta tu obecnych ma konta chyba na gmail :)

ocenił(a) film na 10
Aizen

O właśnie dzięki za ten link (30 minut i gra muzyka) ;P
I nie musiałam czekać na łaskę...

ocenił(a) film na 8
brawurka_4

Czy ja też mogłabym poprosić tą muzykę ankabach7@wp.pl z góry serdeczne dzięki:-)

ocenił(a) film na 10
ankabach7

Jak grochem o ściane ;P (aż się prosi --) (sciana))

brawurka_4

Jeśli możesz prześlij mi też tą muzyczkę na pocztę laskamonisia@interia.pl pozdrawiam i z góry dziękuję:)

ocenił(a) film na 10
laskamonisia

a czy ja mogłabym poprosic o ten link bo go niedowidze;/ sciagne sobie muze ale chociaz jakis tytól jakby ktos mogl mi podac bylabym bardzo wdzieczna

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
brawurka_4

ja rowniez bardzo bym prosila o ta muzke, bo film i muzyka jest super. to moj email tajka_17@interia.pl. z gory dzieki:)

ocenił(a) film na 10
brawurka_4

jak to ściągnąc z tej strony? cos mi tutaj nie działa:(

ocenił(a) film na 10
brawurka_4

Hej!Nie bede orginalna, prosba ktora pewnie przeczytalas juz kilkanascie razy :D ale coz... bardzo Cie prosze przeslij mi wszystkie utwory z tego filmu moj e-mail: magdziulad@wp.pl bede bardzo wdzieczna.Pozdrawiam

brawurka_4

Bardz bardzo prosze przeslij mi muzyke z tego filmu;)
moj mail marlaa@autograf.pl z gory dziekuje

brawurka_4

do ty co pisali o tym linku! to ściągałam to chyba godzine i mi nie działa !! może nie mam odpowiedniego programu:/