7,0 227 tys. ocen
7,0 10 1 226613
4,9 18 krytyków
Step Up - Taniec zmysłów
powrót do forum filmu Step Up - Taniec zmysłów

Miernotka

ocenił(a) film na 1

Prawde mowiac spodziewalem sie czegos o wiele lepszego. Gostek grajacy glowna role za wiele nie pokazal w tym tancu a mozna bylo pokazac kilka scen z jego wygibasami (jak te przy samochodzie). Wiele watkow muzycznych mozna bylo jakos lepiej przedstawic. Dodatkowo film chyba zywcem zerzniety z dirty dancing 2 - havana nights. Jedyna pozytywna rzecz ktora zauwazam w filmie jest ten taniec koncowy i towarzyszaca mu melodia. To troche za malo bym mogl go wybitnie ocenic 6/10 za koncowa piosenke. Bardzien polecam Dirty dancing 2, lub chociazby "save the last dance".

ziutek_82

witam.
No cóz ja osobiście jestem wielka fanka tego filmu. Przyznaje racje że mozna była pokazac wiecej "wygibasów tego gostka" ;). Natomiast nie rozumiem czemu film zerżniety jest z DD2 . Ogladałam Havan nights dwa razy i jakos nie widzę zbyt wiele podobieństwa.

Pozdrawiam

ziutek_82

Haha to fakt:P troche i moze zerzniete z dirty dancind 2:P no ale trzeba przyznac ze soundtrack z DD2 jest boski:))) nie to co z SU:| kilka piosenek na krzyz i tyle... :))) ale to moje zdanie