7,0 227 tys. ocen
7,0 10 1 226613
4,9 18 krytyków
Step Up - Taniec zmysłów
powrót do forum filmu Step Up - Taniec zmysłów

Witam, pewnie zostane zdruzgotany, ale wyraze swoja opinie. Uwazam, ze ten film nie zasluguje, by znalezc sie w rankingu top100. Po pierwsze ta produkcja jest przecietna, a moze nawet dobra. Jak dla mnie 6/10. Jednak wiele, naprawde wiele lepszych filmow znajduje sie poza setka. Przyklad : Dracula F.F. Coppoli, Omen, Dracula z Kinskim, Zagadka niesmiertelnosci, Kucharz, zlodziej jego zona i jej kochanek. I teraz nie wiem jak sie zachowac, dlatego ze wczoraj Dracula byla na 96 miejscu a dzis jest na 172. Czy mam tak jak inni uzytkownicy, ktorzy badz co badz sa bardzo lekkomyslni i dac innym filmom 1/10 czy wystawic ocene na jaka zasluguje m.in. ten film , czyli w moich oczach 6/10?! Nie dam niskiej noty, a tych nisko oceniajacych prosze o rozwage, zwlaszcza jesli filmu nie widzieliscie, a jestem prawie pewien, ze tak wlasnie jest. Pozdrawiam i licze na wyrozumialosc

ocenił(a) film na 10
Futures_claw

widac ze lubisz horrory. i najwidoczniej sie nie znasz na tego typu filmach . step up jest boski!!!! zasługuje na 1 miejsce. swietna rola aktorów cudowna muza super temat czego tu wiecej chciec . kocham ten film całym sercem:****

ocenił(a) film na 6
zosiaczek_2

"Świetna rola aktorów" - Pozostawie to bez komentarza ;]

ocenił(a) film na 5
barnaba

Rowniez przylaczam sie - bez komentarza. Chcesz Zosiaczku zobaczyc swietna gre aktorow - obejrzyj Dracule.