Mam pytanie jaka to piosenka która leci gdy zabijają Chudego? Podoba mi się ale nie znam tytułu a chciałabym sobie ściągnąć... Z góry dzia za odp
Aha.. I ta na końcu co leci podczas gdy tańczą też jest fajna ;D ;D Więc może ktoś zna tytuły tych 2 piosenek? :)
a wie ktoś może co to za wypasiony instrumental leci w 0:20:40 minucie??????
wtedy jak Tyler sprząta xD
pomóżcie... z góry fenks;D
chodzi mi o ten instrumental, wtedy co Tyler sprząta, lampe sciera na drabinie, odkurza itp... przeciez podałem dokładny czas w którym jest ten song...
z góry dzieki, sprawdze ta Tomee;D
napisałam "może" tak? a więc nie byłam całkowicie pewna;P a ta Toma leciała w czasie inprezy jak Miles mixował muzę;PP
ok spoko;-)
szkoda ze nikt nie wie co to za instrumental...;/ byłby fajny podkład hip hop....;p
Hello już znam te piosenki o które pytałam :] Aha, jeżeli nie znasz tej piosenki co leci jak Tayler sprząta to wpisz sobie w google "step up", wejdź w wikipedie i tam jest chyba z 16 tytułów piosenek... Jak masz Aresa czy coś podobnego pościągaj sobie wszystkie aż znajdziesz tą dobrą ;P Jas tak robiłam :) Tzn. nie ściągałam wszystkich bo jakoś od razu trafiłam na te dobre :D Wiem że ta o którą ci chodzi to nie "Imma shine" , "Bout it" , "Get up" , "Show me the money" , "Give it up to me".
ale to jest soundtrack na ktorym nie ma tej piosenki;/
mam go od ponad roku juz