7,0 227 tys. ocen
7,0 10 1 226608
4,9 18 krytyków
Step Up - Taniec zmysłów
powrót do forum filmu Step Up - Taniec zmysłów

Zna ktoś może nazwę piosenki która jest grana na skrzypcach w filmie ja gra dwoch gości kiedy taylor koło nich przechodzi. Jest tylko kawałek jej. Prosze odp

ocenił(a) film na 7
rafalborowski7

A możesz dokładniej??
Podaj mniej więcej w jakiej minucie filmu, albo w jakiej scenie. Bo jak dwóch gości gra, to nawet nie wiadomo na czym itp.
Chodzi ci o to, gdy Chudy i Mac grają w koszykówkę a Tyler przychodzi na boisko i przeprasza Maca za to, że mu nie powiedział o tym, że tańczy w MSA (Maryland School of Art), tzn. w szkole artystycznej itd.??
Chyba nie, bo tam był instrumentalny i to nie byy skrzypce...
Jak mi powiesz dokładniej, i np. określisz czy przed tym jak byli razem czy nie, to powinnam Ci powiedzieć, bo mam film.

m_0502

to jest gdzie około 13 minuty filmu, on wtedy przecgodzi przez korytarz szkolny i tam takich dwóch gości gra na skrzypcach

ocenił(a) film na 7
rafalborowski7

Heh, to nie jest piosenka tylko po prostu utówr instrumentalny. Coś z stylu Chopina. Tzn. on grał na fortepianie, a nie na skrzypcach, ale nieważne, daje dla porównania. Jakieś działo mistrza xDDD Kapujesz o co mi chodzi;p??? ;) Ale jak nie będziesz znał nazwy normalnych piosenek to służę pomocą xp

m_0502

Próbowałem szuka ale nie mogłem znaleźdz

rafalborowski7

A masz może piosenki z tego filmu? Bo są fajne

ocenił(a) film na 7
rafalborowski7

No mam. Przeglądnij sobie soundtrack, na youtube posłuchaj piosenek, a później podaj mi e-maila i jakie chcesz. Prawie wszystkie mam.

m_0502

To super że wszystkie masz. A mogła byś mi wysłac te co masz na tego e-maile: rafalborowski7@wp.pl ??

rafalborowski7

A mógłbyś przesłać Drew Sidora - Til the thown (Czy jakoś tak) na e-mail : karboniak@interia.eu

ocenił(a) film na 5
karboniak

Utwór grany na skrzypcach o który pytasz to Canon Johanna Pachelbela. W filmie grają go bracia Damien and Tourie Escobar. Mają oni zespół o nazwie Nuttin' But Stringz.

rafalborowski7

Pachebel - Canon ;d
bardzo ładnie brzmi grane przez 3skrzypiec ;D