Film rewelacyjny.Lepszego filmu tanecznego nie widziałem. POLECAM!!!!!!!
Tak, fajny, ale ja widziałam lepszy, a mianowicie "Dirty dancing". Niektórzy mówią, że naiwny, ale nikt nie zaprzeczy, że muzykę ma super!!! Obejrzyj koniecznie, jeśli nie widziałeś.
Widziałem. Jest niezły muza tez ale bardziej mi sie podobał Step up(pierwsza część oczywiście bo dwójka jest do bani)
Wiesz co??? Kiedyś oglądałam step up 1 i 2 i wcale o nim zapomniałam. Kiedy zobaczyłam, że leci w telewizji, to napisałam powyższy komentarz. Ale oglądając drugi raz bardziej mi się spodobał. Co ja mówię, rzeczywiście świetny. Może nawet lepszy, niż dirty dancing...
Mnie takze Step Up Sie bardzo i to bardzo podobał...właśnie postanowiłam oberzeć na tvn i nie załuje...moge go ogladac w nieskończoność..tak samo Step Up 2 jest zarą.biste, oglałam kilka razy i nadal mnie sie nie nudzi...świetnie tańczą i wgl...Świetna muzyka, aktorzy i choreografie...Oby dwie cześci mnie sie bardzo podobaly:D:D:D
Sama nie wiem, która cześć lepsza...Kazdy ma innych gust;D
Wiesz masz racje każdy ma swój gust. Osobiście step up 2 mi sie nie podobał.Pierwszą część mógłbym oglądać i oglądać.W piątek też oglądałem.Film jest naprawdę spoko.
Siemka wszystkim! Widzę że trafiłam na fanów? super :) ja też oglądałam Step up i bardzo mi się podoba choć zgodzę się z kolegą, że 2 nie zrobiła na mnie takiego wrażenia jak 1, no ale każdemu może się podobać co innego, a co do wypowiedzi o filmie Dirty dancing zgadzam się w 100% że jest to również fajowy film tak 1 jak i 2 i oby więcej takich filmów tworzyli, Świetna fabuła, super obsada + prawdziwy taniec w rytm świetnej muzyki, efekt jest znakomity! Pozdrawiam wszystkich fanów :]!
Mi podobały się obie części, ale 1 oczywiście lepsza ;), ma lepszą muzykę i super klimat. W 2 już się tego tak nie czuło :)
zgadzam się film fajny ale 1 część 2 już jest gorsza ta muzyka i ta fabuła mnie nie przekonały jedynie ten taniec na końcu w obydwu częściach jest bossski, a muzyka z 1 części jest super szczególnie wersja instrumentalna ;d
a co do Dirty Dancing też mi się podoba
Moze nie najlepszy i nie rewelacyjny ale fakt ze fajny..wedlug mnie duzym plusem tego filmu jest duzo fajnego tanca i swietnej muzyki..:)