PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=318672}
7,0 226 tys. ocen
7,0 10 1 226471
4,9 18 krytyków
Step Up - Taniec zmysłów
powrót do forum filmu Step Up - Taniec zmysłów

Step up

ocenił(a) film na 8

Film rewelacyjny.Lepszego filmu tanecznego nie widziałem. POLECAM!!!!!!!

ocenił(a) film na 6
kow93

Tak, fajny, ale ja widziałam lepszy, a mianowicie "Dirty dancing". Niektórzy mówią, że naiwny, ale nikt nie zaprzeczy, że muzykę ma super!!! Obejrzyj koniecznie, jeśli nie widziałeś.

ocenił(a) film na 8
The_Slayer

Widziałem. Jest niezły muza tez ale bardziej mi sie podobał Step up(pierwsza część oczywiście bo dwójka jest do bani)

ocenił(a) film na 6
kow93

Wiesz co??? Kiedyś oglądałam step up 1 i 2 i wcale o nim zapomniałam. Kiedy zobaczyłam, że leci w telewizji, to napisałam powyższy komentarz. Ale oglądając drugi raz bardziej mi się spodobał. Co ja mówię, rzeczywiście świetny. Może nawet lepszy, niż dirty dancing...

ocenił(a) film na 8
The_Slayer

Mówiłem, że film jest mocny.Muza z tego filmu też jest zajebista.

ocenił(a) film na 10
kow93

Mnie takze Step Up Sie bardzo i to bardzo podobał...właśnie postanowiłam oberzeć na tvn i nie załuje...moge go ogladac w nieskończoność..tak samo Step Up 2 jest zarą.biste, oglałam kilka razy i nadal mnie sie nie nudzi...świetnie tańczą i wgl...Świetna muzyka, aktorzy i choreografie...Oby dwie cześci mnie sie bardzo podobaly:D:D:D
Sama nie wiem, która cześć lepsza...Kazdy ma innych gust;D

ocenił(a) film na 8
Aniellicaa

Wiesz masz racje każdy ma swój gust. Osobiście step up 2 mi sie nie podobał.Pierwszą część mógłbym oglądać i oglądać.W piątek też oglądałem.Film jest naprawdę spoko.

kow93

Siemka wszystkim! Widzę że trafiłam na fanów? super :) ja też oglądałam Step up i bardzo mi się podoba choć zgodzę się z kolegą, że 2 nie zrobiła na mnie takiego wrażenia jak 1, no ale każdemu może się podobać co innego, a co do wypowiedzi o filmie Dirty dancing zgadzam się w 100% że jest to również fajowy film tak 1 jak i 2 i oby więcej takich filmów tworzyli, Świetna fabuła, super obsada + prawdziwy taniec w rytm świetnej muzyki, efekt jest znakomity! Pozdrawiam wszystkich fanów :]!

ocenił(a) film na 7
olgunia3

Mi podobały się obie części, ale 1 oczywiście lepsza ;), ma lepszą muzykę i super klimat. W 2 już się tego tak nie czuło :)

ocenił(a) film na 8
Rafal23

zgodzę się z tobą. 2 część nie ma już takiego klimatu

ocenił(a) film na 7
kow93

zgadzam się film fajny ale 1 część 2 już jest gorsza ta muzyka i ta fabuła mnie nie przekonały jedynie ten taniec na końcu w obydwu częściach jest bossski, a muzyka z 1 części jest super szczególnie wersja instrumentalna ;d

a co do Dirty Dancing też mi się podoba

ocenił(a) film na 8
kow93

Moze nie najlepszy i nie rewelacyjny ale fakt ze fajny..wedlug mnie duzym plusem tego filmu jest duzo fajnego tanca i swietnej muzyki..:)

ocenił(a) film na 8
Zuzkaaa_

Spoko jest to, że muzyka jest współczesna i taniec też

ocenił(a) film na 7
kow93

Ja się też z wami zgadzam. Film był rewelacyjny! :)