Czytałam w jakiejś gazecie, że ma być step up 2.. Czy ktoś to może potwierdzic czy to tylko plotki????
Tak, będzie Step Up 2 the street podajże, ale pewna co do tytułu nie jestem. Będzie opowiadało o kolejnym roku w Akademii, ale inni bohaterowie.
w jakiej gazecie to czytałaś?? wiesz fajnie by było gdzyby był step up2 ale czy to możliwe?? wsumie dirti dancing też są dwie części ale inni aktorzy są. a jak byli by zmienieni aktorzy w moim kochanym step up i jak kochanego chaninga zastąpi jakiś brzydal a jenne jakaś ochydna baba z krzywymi nogami nieumiejąca tańczyć to było by zne nie można tak chańbić imienia tak wspaniałego filmu . ale jak byli by ci sami aktorzy tylko w innej sytuacji to tak:)
Uwielbiam Step Up i Channinga i mówiąc szczerze to jestem bardzo negatywnie nastwiona do "dwójki" . Boje się zepsuloby mi to cała radość i fascynajce "jedynką".
Nakręca , to obejrze, bo inaczej bym nie mogła. Natomiast Channing i Jenna zawsze będa dla mnie the best, a także pierwotny Step Up.
Pozdrawiam
Channing będzie grał w filmie, ale chyba jako postać drugo planowa przynajmniej z tego, co widziałam na thilerze. Oczywiście w lutym wybieram się do kina, a potem do sklepu po film, jak wyjdzie na dvd.
ja ostatnio byłam w kinie na innym filmie i przed nim pokazywali reklamę filmu step up 2..już nie mogę się doczekać premiery..po reklamie widać, że jest to warte obejrzenia..:)
No u nas generalnie to premiera jest 29.02. ; DD
Nareszcie .
mam nadzieje ze nie bd jakis przereklamowany . ;D
Licze na cos suuuuper.
Tylko szkoda ze inni aktorzy bd grac główne roli ..
No ale poczekajmy na epfekty .
Pzdr. ; )