PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=318672}
7,0 226 tys. ocen
7,0 10 1 226471
4,9 18 krytyków
Step Up - Taniec zmysłów
powrót do forum filmu Step Up - Taniec zmysłów

dobry film :)podoba mi się fabuła..jest prosta i przemawia do widza ;) kapitalna muzyka oraz układy. :) 8/10 pozdrawiam

Nubis

zgadzam się :) ale ja dałam 10/10 za dodatkowy bonus w postaci Channinga Tatuma :D

ocenił(a) film na 5
izaz19

Aha, czyli że to arcydzieło kina ma być ? Może trochę więcej obiektywizmu, co do takich filmów.

Boro_4

Czy ja napisałem , że to jest arcydzieło? nie. Arcydziełem są filmy jak "Requiem Dla Snu" lub "Mechaniczna Pomarańcza" , ale nie oznacza to, że ten film ma też nim być. Napisałem tylko , że jest to dobry film.
Pozdrawiam, Adrian

ocenił(a) film na 5
Nubis

Okej, to nie odp. do Ciebie przecież było:). Ale kolezanka dała 10/10 co równa się z arcydziełem.

Boro_4

No wiesz... Dla każdego inny film może być Arcydziełem i nie należy tego bagatelizować.

ocenił(a) film na 5
Nubis

Nie ma rozgraniczników takich, że coś jest arcydziełem dla jednego, a dla innego juz nie. no chyba, że mowa o FILMWEB.
Arcydzieło to coś co jest najlepsze, najpiekniejsze... same naj. Na pewno widziała lepszy film niż Step Up.
No ale każdy ocenia jak uważa, ja mam inną filozofię oceniania. Pozdrawiam :)

Boro_4

Pewnie, że widziałam lepsze filmy. Tylko jak mam porównać jakiś dramat z filmem dla młodzieży? Podzieliłam sobie filmy na kategorie i ten ma u mnie 10/10 w rozrywce. Co z tego, że nie jest ambitny? On miał za zadanie bawić widza i tak właśnie jest. Dla mnie jest arcydziełem w swojej klasie, nie każdy musi się ze mną zgadzać. Przecież każdy ma swoje zdanie. Pozdrawiam wszystkich :)

ocenił(a) film na 9
Nubis

mi również podoba się film, spoko fabuła, fajne układy taneczne. Polecam

ocenił(a) film na 8
Nubis

Zgadzam sięz oceną takie samo zdanie mam o filmie , świetny film ;)