chciała bym byc baletnicą ale jestem za wysoka i za stara i nie mam drobnej budowy:( albo tańczyc hip hop a tak cwicze narazie na występ chirliderek.albo tańczyc breka tak jak mój starszy brat troszQe już umiem:P a wy chcieli byście coś tańczyć?? mam tez pytanie czy da sie napisac książke o tańcu według was
a to ile masz lat?? mówie cie jak sie uprzesz to każdy taniec będziesz mogła choć troche potańczyć:)
wiesz ja po prostu mam na głowie dom prace i dziecko. Nie jestem stara w sensie wiekowym tylko mam za duzo obowiazków.Rocznik 81 hehe.Poza tym chyba jakos bym sie głupio czuła wsród nastolatek na zajeciach z hip hopu....
przestań moja koleżanka chodzi na hip hop i jest tam taka baba co ma 40 lat i z nimi tańczy:) poprostu sie odmładza w ten sposób. Jestes bardzo młoda
Właśnie, wiecie co. Cięzko znależc takiego typu zajęcia. Mało popularne czy jak? Towarzyskie tak, ale naprawde nie mogłam znaleźc w Krakowie szkołe fynky albo temu podobne.
w warszawie jest bardzo dużo kółek nowoczesnego tańca towarzyskiego, breka, hip hopu , baletów jest od cholery ale i wokolicach wawy np pruszków ożarów itp jest również sporo z tego co wiem w pruszkowie jest nowoczesny volty balet hip hop i dużo dużo towarzyskich. Pruszków miasto tańca.......:*