czy ktoś mólby mi poradzić?? jedni mi mówią, że film nie jest wart obejżenia, a jeszcze inni ,że to najlepszy film jaki oglądali... chciałabym pójść na to do kina ale nie mogę się zdecydować....
Moim zdaniem, to jeden z lepszych filmów, jakie widziałam. Jeśli lubisz filmy o tańcu, to ten na pewno Ci się spodoba. Fantastyczne - wg mnie - jest połączenie różnych stylów: generalnie baletu i czegoś pomiędzy hip-hopem, a electric boogie, i break dance. Do tego śmieszne teksty, zderzenie osób z zupełnie innego środowiska: ludzi ze szkoły artystycznej i chłopaka, który nie ma praktycznie nic i widzi w nich tylko "nadzianych gnojków". Myślę, że nie pożałujesz, jak pójdziesz:) A w razie czego możesz mnie poinformować potem, że zidiociałam zupełnie, jeśli tak zachwalam Ci ten film;) Pzdr.
1. Rejestrujemy się przez ten link :
https://www.blue.pl/?idAgent=N zIwNw==&idBanner=LTE=
Prosze przez ten link jako podziękowanie bo sposób sprawdzony i działa.
2. Przechodzimy przez następne kroki rejestracji po kolei czyli
a - podajemy numer telefonu komórkowego
b - podajemy adres email
c - akceptujemy regulamin
3. dostajemy kod aktywujący na telefon
4. wpisujemy go na końcowym etapie rejestracji i już mamy konto z saldem 2 zł
5. Przez polecanie dostajemy kolejne 2 zł
Nikogo do niczego nie zmuszam także jeśli niechcecie wierzyć niemusicie.
0 spamu i na kome i na maila. Polecam
jest to film o specyficznym klimacie, nie kazdemu bedzie sie podobac, ale moim zdaniem jest b. dobry, godny obejrzenia.....
POLECAM
film ogolnie jest calkiem niezly:) wielkim plusem jest swietna muzyka (klimat r&b, hiphop) no i sceny tanca sa bardzo efektowne:) a co do minusow to przede wszystkim to, ze film jest troche sztuczny, malo wciagajacy, schematyczny i mocno przewidywalny przez co naprawde duzo traci... a szkoda... krotko mowiac to filmik w stylu: latwy, lekki i przyjemny, jesli lubisz posluchac dobrej nuty i zobaczyc pare niezlych ruchow tanecznych to cos dla Ciebie, a jesli nie, to raczej bedziesz sie nudzila przez te 100 minut. pozdrawiam:):)
Niedawno wróciłam z seansu:) Jestem po nim tak ,,nabuzowana" , oczywiście pozytywnie:)Naprawdę polecam, swietna muza, śmieszne teksty, a najlepszy finish - czyli ich wspólny pokaz :D THE BEST :)
zgadzam się z Toba w 100% ale ja zauważyłam też małe niedociągnięcie... temat czy dwa ponizej wyraziłam swoja opinie;) pozdrawiam:)
zgadzam się z Toba w 100% ale ja zauważyłam też małe niedociągnięcie... temat czy dwa ponizej wyraziłam swoja opinie;) pozdrawiam:)
Jak dla mnie ten film jest po prostu totalnym....cudem:) extra po prostu!:) Bywa straaasznie prz€widywalny-prawda, pojawiaja si€ troszke tandetne jak dla niektorych sceny-prawda ale ten taniec...i prz€dstawion€ w nim uczucia:) a do tego to fenomenalne z€tkni€ci€ dwoch swiatow...mi w ni€ktorych mom€ntach t€go filmu ni€ schodzil usmiech z twarzy, w innych "robiłam wielkie oczy" z podziwu dla aktorow za umiejetnosci taneczn€ a w j€szcz€ innych blam wzruszona[przyznaj€ si€ b€z bicia..mialam w pewnym momencie "szklan€ oczy":)]...Film jest fenomenalny chociaz wiadomo ze wszystkim si€ ni€ spodoba...al€ to na p€wno cos dla fanow tanca no i dla fanow[glowni€ fan€k:D] Channinga...Jak dla mnie 10/10 bo po filmie bylam tak pozytywni€ zaskoczona i w dobrym nastroju ze koncowa piosenke[get up-ciara ft. chamilionaire] spiewalam z kump€la ni€mal na cal€ kino:D wi€c j€sli chc€ wpasc w dobry nastroj to...zach€caM:)