PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=318672}
7,0 226 tys. ocen
7,0 10 1 226471
4,9 18 krytyków
Step Up - Taniec zmysłów
powrót do forum filmu Step Up - Taniec zmysłów

dno dna

użytkownik usunięty

Zostałem zmuszony do obejzenia tego filmu i zastanawiam sie do kogo byl kierowany. Wyjatkowo koszmarny gniot o banalnej i wręcz irytujacej fabule oraz beznadziejnej oprawie dźwiekowej. Film zamiast mnie zrelaksowac i wprawic w dobry nastroj (zakładam ze to mieli na celu producenci) sprawił ze przez najblizesze dwie godziny po projekcji ciskałem sie po domu jak Axl Rose po scenie w dziwaczny sposob zirytowany jego głupkowatoscia. Zastrzegam ze nie usiłuje nikogo urazić tylko wyrazam własne zdanie.

Popieram. Mam podobne zdanie na temat tego filmu.

Moniia

bo nie znacie się na filmach tanecznych i na tańcu, do takich ludzi film nie przemówi, aczkolwiek step up 2 był o wiele lepszy.

ocenił(a) film na 3

Tak, film rzeczywiście nie jest najwyższych lotów. Jedyne co może się podobać to muzyka - sountrack jest naprawdę fajny. Poza tym same schematy. Totalnie przewidywalny.

Kochiyo

Zgadzam się. Jeśli ktoś chce zrobić film taneczny, to w ogóle powinien odpuścić sobie fabułę. W końcu i tak nic z tego nie wyjdzie.

Falka500

No wiecie, film taneczny to film taneczny. Jeżeli porusza jakąś ważną kwestię, to miłość. A poza tym to temat tańca bardzo ogranicza warstwę fabularną filmu. Wyobrażacie sobie film taneczny poruszający jakąś kwestię egzystencjalną? xD
W każdym razie ja bardziej polecam pójść gdzieś na dyskotekę i potańczyć. :)

ocenił(a) film na 10

tak...ja osobiście uważam, że film był dobry...spodobał mi się i przyciągnął mnie. Każdy film o tańcu jest o tańcu, więc samo Step Up mówi samo za siebie...po co to oglądasz, skoro nie lubisz tańca...no czy to jest normalne wg was?! xD
a film obejrze pewnie jeszcze nie raz <333

ocenił(a) film na 7

każdy może mieć własne zdanie;)
mi się tam bardzo podobał xD

ocenił(a) film na 3

Mnie również się nie podobał... dno... <krótki>

Lelio_2

Tytuł filmu "Step up - Taniec zmysłów". Czego ty się spodziewałeś przed obejrzeniem tego filmu z takim tytułem? Opowieści o II wojnie światowej, fantastyki czy może filmu fabularno-naukowego? Ten film jest naprawdę fajny dla ludzi, którzy lubią taniec. Myślę, że każdy kto tańczy lub w jakiś inny sposób związany jest z tańcem będzie zadowolony z tego filmu. Mi ten film podobał się niesamowicie, ale nie uważam go za jakiś najlepszy film w historii kina, każdy kto lubi taniec powinien być usatysfakcjonowany tym filmem, dla mnie opowiadał on historię zbliżoną do mojej, mianowicie też poznałem swoją wybrankę poprzez taniec i pewnie dlatego tak mi się spodobał. Ja nie lubię filmów z czasów 1 i 2 wojny światowej, więc ich nie oglądam i wtedy nie jestem zawiedziony oglądaniem czegoś co mi nie leży po prostu. Jest mnóstwo gatunków filmów i wiadomo, ze niektóre nie będą nam się podobały.

Pozdrawiam i zapraszam do siebie,
dantes7

ocenił(a) film na 10
Dances_with_Life

racja po co się zmuszać do oglądania czegoś co się wam nie podoba?ja uwielbiam taniec i strasznie film mi się podoba.obejrzałam go chyba 12 razy-jak dla mnie dużo-i na pewno jeszcze go obejrzę.Ta część jest lepsza niż druga.

to poprostu film taneczny i jako taki chyba sie sprawdza??
ja poprostu nie lubie takich filmow
ale to ze to nie moj gust nie znaczy ze to ostatni gniot