jesteś śmieszny
poziom tańca z gwiazdami? by ktoś tak zamiatał jak tylor i reszta ekipy to by było ciekawie
pseudo akcja, pseudo emocje?
czy na pewno patrzyłeś na step up? a nie na wyimaginowany przez ciebie dokument "taniec z gwiazdami"?
na pewno jesteś fanem filmów z jackiem chanem, jackassów i american pie
wolnoc Tomku w swoim domku, dla mnie kuppa wielka i smierdzaca. jak masz z tym problem, to moze skorzystaj z kozetki, a nie wyzywasz tutaj niewybrednie.
mozesz ewentualnie zrobic uzytek ze swojej ynteligencji i sprawdzic filmy, ktore oceniam pozytywnie, a nie wypisywac jakies smutne texty
wydaje mi się że nie zrozumiałeś tego filmu. Tu nie chodzi o akcje tylko o taniec, z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że sam nie tańczysz, bo każdy kto tańczy i wie na czym to polega odkryje olbrzymie pokłady uczuć chociażby w 1 min tańca z filmu "Step up"
owszem nie tancze. ale w tym filmie nie ma co rozumiec, bo procz choreografii nie ma tam nic. dlatego twierdze, ze pseudo-akcja i pseudo-emocje. film dla nastolatkow. najbardziej zenujace jest tworzenie iluzji latwej drogi do sukcesu. to jest cecha plytkich filmow, ktore slizgaja sie po tematach, problemach etc.
proponuje obejrzyj sobie "chociazby goraczke sobotniej nocy", inaczej spojrzysz na te popluczyny
depostre napisałeś:
"poziom tanca z gwiazdami" - to znaczy że step up stoi na wysokim poziomie! :)
"mozesz ewentualnie zrobic uzytek ze swojej ynteligencji i sprawdzic filmy, ktore oceniam pozytywnie, a nie wypisywac jakies smutne texty" - stwierdzam że jesteś bardzo wybredny :)
"najbardziej zenujace jest tworzenie iluzji latwej drogi do sukcesu" - miał chłopak talent to i odniósł sukces (czyt. dost się do szkoły:)
"proponuje obejrzyj sobie "chociazby goraczke sobotniej nocy", inaczej spojrzysz na te popluczyny" - nie powinieneś porównywać tych dwóch filmów! ja bym porównał step up do dirty dancing 2! :)
"no i przeciez nieprzypdkowo film wchodzi do kin rownoczesnie z kolejna odslona tvn-owych tancy i jakichs finalow finalow.. obie rzeczy siebie warte" - a łyżka na to niemożliwe! :)
Film mi się podobał. Pozdrawiam
no i przeciez nieprzypdkowo film wchodzi do kin rownoczesnie z kolejna odslona tvn-owych tancy i jakichs finalow finalow.. obie rzeczy siebie warte
a j jestem tancerzem i nic w tym filmie nie znalazlem prawdziwego....a jak masz problem z odroznieniem tym co jest prawdziwe od tego co wyjete z kosmosu to obejzyj YOU GOT SERVED....to jest film o tańcu !!!!!!!!!
DNO TOTALNE!
Ludzie nie mają już co wybierać, ich wzorce to jakieś komercyjne produkcje. Zobaczcie wreście prawdziwe kino, a nie kolejną durną opowieść.