PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=318672}
7,0 226 tys. ocen
7,0 10 1 226468
4,9 18 krytyków
Step Up - Taniec zmysłów
powrót do forum filmu Step Up - Taniec zmysłów

jaki gatunek tańca jest przedstawiony w tym filmie?

ocenił(a) film na 10
westia

hmmm mysle ze to polaczenie baletu, hip hopu, i jeszcze jakis tych taancow towazyskich:D ale jesteem ciekawa czy polaczenie wszytskich tych tancow ma jakas swoja konkretna nazwe??

m4r23n13

dzieki za odpowiedz :) nie moglam zobaczyc zwiastunow (chyba wina neta) wiec moze moje pytanie moglo wydac sie dziwne.

Takie polaczenie tancow brzmi bardzo ciekawie. Koniecznie musze zobaczyc ten film :)

Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 10
westia

a film szybko obejzyj bo jest swietny :D no chyba ze ktos nie lubi tego typu muzyki i tanca:PPP :)) pozdrawiaammm:*

m4r23n13

sądze,że rodzaj tańca mi spasuje,bo juz mi to funkowo wygląda,a ja sama kiedyś tańczyłam funky,więc ciekawie będzie "zawiesić" na tym oko ;)

dzięki za odpowiedzi!

westia

to jest chyba poprostu taniec nowoczesny który łoczy w sobie inne gatunki tanca :)

ocenił(a) film na 3
westia

m4r23n13 - ogladalas juz film? a czy masz moze do niego napisy? jesli tak to baardzo prosze czy moglabys je wyslac na jasmina1989@o2.pl z gory dzikei

westia

Fajne polaczenie stylow...
Jeszcze nie ogladalam ale nie moge sie doczekac kiedy to zrobie!
Film chyba podobny do Save the last dance z 2001 r.
Tam tez balet i hh.
Kocham filmy o tancu:D

ocenił(a) film na 6
ann900

Ja już na filmie byłam i mogę wam tylko tyle powiedzieć! Świetny. Muzyka i taniec poprostu bomba :) Aż chciało się samemu tańczyć, ale w kinie to raczej nie ;p Gorąco polecam.

ocenił(a) film na 7
reload44

Muzyka swietna, ale samego tanca jak na film o tancu troche za malo, wlasciwie tylko koncowa scena cos soba reprezentuje. Fabula tez nudna jak flaki z olejem, ale ogolnie(dzieki muzyce) calkiem calkiem klimatycznie:)