Film jest baznadziejny i kierowany do widowni poniżej 18 roku życia, to miałbyć film o tańcu a nie o problemach nastolatków i niestety to się powtaża za każdym razme bo to już nie pierwszy film który miałbyć o "tancu" a prawie go tam nie ma. Taniec naprawde super ale stanowczo za mało i muza spox, film ogólnie klapa niemalże totalna.
A o czym innym mógłby byc ten film :P o tańcu jest o tańcu chociaż rzeczywiście fabuła czasami była monotonna, jednak napewno lepsze nież Dirty Dancing :P Mnie się bardzo spodobał film, muzyka, tańce i fabuła też mnie się podobała.
Pozdrawiam :)
to nie jest poważne kino, to jest film rozrywkowy - ki zwykły, przewidywalny... dziwne, że jest w top 100, ale mojej przyjaciółce na przykład bardzo się podobał, więc szanuję ludzi, którzy lubią ten film. Ale mówić komuś, że się nie zna bo uznał za klapę "step up" to lekka przesada.
buhahha, "kaszano zasrana", dobre, dobre. Od razu napisze, że mi się nie podobał, ale to nie znaczy że oglądałam go bez przyjemności, takie do posiedzenia, posłuchania, złapania fazy na taniec. Dużo bardziej podobał mi sie film "zatańcz ze mną" albo "wytańczyć marzenia" albo "dirty dancing 2". Zdecydowanym plusem tego filmu są młode, ładne ciałka, dobra choreografia i muzyka. PZDR all :D