PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=318672}
7,0 226 tys. ocen
7,0 10 1 226471
4,9 18 krytyków
Step Up - Taniec zmysłów
powrót do forum filmu Step Up - Taniec zmysłów

czy ktoś wie jaki jest tytuł i wykonawca ostatniej piosenki ze zwiastunu??

ocenił(a) film na 7
Monia_37

W zwiastunie wykorzystano Kiley Dean - Goodbye. Nie wiem tylko czy o te piosenke Ci konkretnie chodziło. :)

ocenił(a) film na 10
Monia_37

TA PIOSENKA ma tytuł "say goodbay" i śpiewa ją Chris Brown jeżeli o to Ci chodziło:)

ocenił(a) film na 8
Monia_37

a główna piosenka przewodnia to Ciara - Step up :)

ocenił(a) film na 10
trustmyself

nie step up tylko get up a dokladnie Ciara feat. Chamillionaire - Get Up

Monia_37

http://www.soundtrack.net/trailers/?cid=S&id=1861 [www.soundtrack.net/trai...]

ocenił(a) film na 10
Monia_37

Tak wiemy to JAmie Scott-Made chyba oto ci chodzi :) a tak wogóle to w zwiastunie nie ma ani Ciary-Get up ani Chrisa Brown'a -Say Goodbye :)

ocenił(a) film na 10
Monia_37

mi się wydaje że jest to 11. "I'mma Shine" - Youngbloodz ona jest wykorzystana tuż przed głównym napisem STEP UP w trakcie i leci gdy pokazują te sceny z tego spektaklu^^ gdzie razem tańczą tyler i nora, leci też na samym początku...ale zobacz czy o tą samą zapowiedź nam chodzi wejdź na http://www.myspace.com/stepupmovie [www.myspace.com/stepupm...] i kliknij view trailer:)) mam nadzieję że to ta piosenka a ta na samiutkim końcu to 16. "Made" - Jamie Scott

ocenił(a) film na 10
misia_m_92

mi sie tez wydaje ze to 11. a raczej jej remix bo orginalna 11 idzie inaczej niz ta piosenka z traileru, jest przerobiona a nie moge jej w necie znalesc :(:(:(

ocenił(a) film na 10
mona_7

oryginalna idzie tak samo tylko że dodany jest taki jakby rap;P a ta muzyczka co leci jakby w tle jest wykorzystana w zapowiedzi. na poczatu moze się to wydawać zupełnie co innego. jest jest ta piosenka trzeba tylko dobrze poszukać;D

ocenił(a) film na 10
misia_m_92

Włąśnie JAMIE SCOTT-Made !!! Oto się monia pytała !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ula307

Świetna piosenkę do tego filmu śpiewa też Sean Paul & Kiesha Cole "Give it up to me"!

ocenił(a) film na 7
Monia_37

mam nadzieje ze chodzi ci o to
jamie scott-made

ocenił(a) film na 10
Monia_37

Monia popieram Ule to napewno jest Jamie Scott - "Made" :) pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Monia_37

ale wy gupki,to piosenka michella jacksona "TRILER"

ocenił(a) film na 10
Aleera_2

Aleera większej głupoty nie mogłaś/eś wymyślić :)

ocenił(a) film na 7
ula307

Jak się nazywa przedostatni utwór w zwiastunie? Chyba go niema w soundtrackach ;/ - ten zabójczy remix xD