W zwiastunie wykorzystano Kiley Dean - Goodbye. Nie wiem tylko czy o te piosenke Ci konkretnie chodziło. :)
TA PIOSENKA ma tytuł "say goodbay" i śpiewa ją Chris Brown jeżeli o to Ci chodziło:)
Tak wiemy to JAmie Scott-Made chyba oto ci chodzi :) a tak wogóle to w zwiastunie nie ma ani Ciary-Get up ani Chrisa Brown'a -Say Goodbye :)
mi się wydaje że jest to 11. "I'mma Shine" - Youngbloodz ona jest wykorzystana tuż przed głównym napisem STEP UP w trakcie i leci gdy pokazują te sceny z tego spektaklu^^ gdzie razem tańczą tyler i nora, leci też na samym początku...ale zobacz czy o tą samą zapowiedź nam chodzi wejdź na http://www.myspace.com/stepupmovie [www.myspace.com/stepupm...] i kliknij view trailer:)) mam nadzieję że to ta piosenka a ta na samiutkim końcu to 16. "Made" - Jamie Scott
mi sie tez wydaje ze to 11. a raczej jej remix bo orginalna 11 idzie inaczej niz ta piosenka z traileru, jest przerobiona a nie moge jej w necie znalesc :(:(:(
oryginalna idzie tak samo tylko że dodany jest taki jakby rap;P a ta muzyczka co leci jakby w tle jest wykorzystana w zapowiedzi. na poczatu moze się to wydawać zupełnie co innego. jest jest ta piosenka trzeba tylko dobrze poszukać;D