7,0 227 tys. ocen
7,0 10 1 226613
4,9 18 krytyków
Step Up - Taniec zmysłów
powrót do forum filmu Step Up - Taniec zmysłów

za to wyświechtany schemat wydarzeń, średnie aktorstwo i kiepski (jak na film muzyczny) soudtrack. Średnia 8,1 dla tego filmu to jakaś ponura kpina. W zasadzie film jest jedną wielką dłużyzną. Plakat wydawał się obiecywać, że obejrzymy wyczyny na parkiecie zbliżone do sławnego ?Dirty dancing?, a tańczenia w tym filmie było jak na lekarstwo, a jak już się pojawiał, to w nienajlepszym wydaniu. Wole obejrzeć już któryś z nowych teledysków Madonny. Mój apel: Kochani! Czytajcie opisy pod gwiazdkami! 8 oznacza: ?bardzo dobry?!

Boora

:) Obejrzałam i daję 2 + 1 punkt za końcowy układa taneczny. Taki film oglądałam już kilkakrotnie, tylko z lepszą muzyką i świetnymi tancerzami. Film robiony pod publiczkę, bo muzykę dano w nim najmodniejszą (co zawsze jest niebezpieczne, bo za kilka lat ten "przebój" może być nie do obejrzenia właśnie ze względu na to, że gust muzyczny publiczności zbyt się zmieni) a główny bohater jest ładny, choć pomiędzy tańcami zachowuje się jak drewno.

Polecam raczej "Strictly ballroom" lub nawet nieszczęsne Dirty Dancing 2, gdzie tańce są obłędne.

Tyle dobrego słyszałam o tym filmie i rozczarowałam się. Ot, historyjka jakich wiele :/

ocenił(a) film na 1
Boora

Ja tez byłam rozczarowana świetne plakaty, zwiastuny i piosenka Seana Paula, której nawet nie było w filmie. Główny bohater burak:) jakich mało i rzeczywiście najlepszy był układ na końcu.