7,0 227 tys. ocen
7,0 10 1 226610
4,9 18 krytyków
Step Up - Taniec zmysłów
powrót do forum filmu Step Up - Taniec zmysłów

nieporozumienie?

ocenił(a) film na 1

do tej pory zastanawiam sie i dojść nie moge czym ludzie się zachwycaja... dla mnie jest to najgorszy film roku z tych które udało mi sie obejrzec. uwielbiam filmy z tańcem ale ten jest klapa. taniec owszem na wysokim poziomie ale czy jego czasem nie było za mało? Muzyka też niczego sobie i za to daje 1 punkt. Jest to jedyny film po którym chciałam wyjśc w połowie i gyby była możliwosc to zazyczylabym zwrot pieniedzy a ze nie ma, to moge tylko zalowac ze nie wybralam czegos innego. szłam z nastawieniem, ze bedzie mi sie podobal a tu prosze nieprzyjemna niespodzianka. Fabuła jest banalem. Dialogi? w życiu głupszych nie słyszałam. Aktorzy wybrani do głownych rol tez nie przypadli mi do gustu. ten film jest po prostu smieszny i kiczowaty. never again! Ja wiem, ze nie powinnam sie wiecej spodziewac ale ludzie dla kogo tworzy sie takie filmy? Tworcy mogliby sie wysilic...

ocenił(a) film na 1
daze

P.S. Prosiłabym zeby nie pojawialy sie odpowiedzi w stylu: "nie znasz sie", "filmu nie zrozumialas xD". bo takie jest moje zdanie i na prawde nie chce mi sie go zmieniac. oceniam bardzo subiektywnie ale zrozumiem jezeli komus sie podoba, tylko dalej mi sie kolacze pytanie 'czemu?'

ocenił(a) film na 8
daze

Sorcia ja uwielbiam ten film.Jesli mówisz,że lubisz taniec i muzyke to nie wiem dlaczego ten ci sie nie spodobał.Dobra to jest twoje zdanie,ale tez go nie rozumiem.Taniec cudny,aktorzy swietni,lepszej obsady nie mogłoby być.I wątek o miłości.Wszystko co lubie najbardziej jest,dlatego kocham ten film.Ale serdeczne pozdrowienia i szanuje twoje zdanie

ocenił(a) film na 1
mejaczek

napisalam wczesniej ze muzyka jest dobra. jednak glupota dialogow przycimiewa taniec ktorego moim zdaniem jest za mało. i to ze kocham filmy z tancem nie znaczy ze kazdy musi mi sie podobac. mam pewne wymagnia. chodzi mi takze o to ze nic nowego nie wymyslili. a watek o milosci? troche wiecej sie po nim spodziewalam.