do tej pory zastanawiam sie i dojść nie moge czym ludzie się zachwycaja... dla mnie jest to najgorszy film roku z tych które udało mi sie obejrzec. uwielbiam filmy z tańcem ale ten jest klapa. taniec owszem na wysokim poziomie ale czy jego czasem nie było za mało? Muzyka też niczego sobie i za to daje 1 punkt. Jest to jedyny film po którym chciałam wyjśc w połowie i gyby była możliwosc to zazyczylabym zwrot pieniedzy a ze nie ma, to moge tylko zalowac ze nie wybralam czegos innego. szłam z nastawieniem, ze bedzie mi sie podobal a tu prosze nieprzyjemna niespodzianka. Fabuła jest banalem. Dialogi? w życiu głupszych nie słyszałam. Aktorzy wybrani do głownych rol tez nie przypadli mi do gustu. ten film jest po prostu smieszny i kiczowaty. never again! Ja wiem, ze nie powinnam sie wiecej spodziewac ale ludzie dla kogo tworzy sie takie filmy? Tworcy mogliby sie wysilic...
P.S. Prosiłabym zeby nie pojawialy sie odpowiedzi w stylu: "nie znasz sie", "filmu nie zrozumialas xD". bo takie jest moje zdanie i na prawde nie chce mi sie go zmieniac. oceniam bardzo subiektywnie ale zrozumiem jezeli komus sie podoba, tylko dalej mi sie kolacze pytanie 'czemu?'
Sorcia ja uwielbiam ten film.Jesli mówisz,że lubisz taniec i muzyke to nie wiem dlaczego ten ci sie nie spodobał.Dobra to jest twoje zdanie,ale tez go nie rozumiem.Taniec cudny,aktorzy swietni,lepszej obsady nie mogłoby być.I wątek o miłości.Wszystko co lubie najbardziej jest,dlatego kocham ten film.Ale serdeczne pozdrowienia i szanuje twoje zdanie
napisalam wczesniej ze muzyka jest dobra. jednak glupota dialogow przycimiewa taniec ktorego moim zdaniem jest za mało. i to ze kocham filmy z tancem nie znaczy ze kazdy musi mi sie podobac. mam pewne wymagnia. chodzi mi takze o to ze nic nowego nie wymyslili. a watek o milosci? troche wiecej sie po nim spodziewalam.