obejrzałem ten film 3 razy w ciągu dwóch tygodni i mi sie nie znudził ( z żadnym innym filmem tak nie miałem ) i wiecie może co to za nuta leci w tle jak chudy kradnie samochód P.J. ??? i jeszcze jedno jak sie nazywa taniec który tańczy tyler w filmie ( no bo nie jest to raczej taniec nowoczesny ani towarzyski )
Podaję Ci łapkę, czuje to samo.
Ten utwór to chyba "I,mma shine" ale pewności nie mam bo w tej chwili nie pamiętam dokładnie.
Sama nie wiem jak dokładnie nazywa sie ten taniec, chetnie sie dowiem :D
Pozdro
o dzięki wielkie a nie wiesz czy jest może też wersja instrumentalna bo szukam i nie mogę znaleźć
nie wiem czy ten film jest dla 14 latek czy nie ale ja nie mam (niestety dla Ciebie "e-sklepy24.com" 14 lat tak więc nie wiem czemu mi ubliżasz niewiedząc o mnie nic
Znaczy to tylko ze czuje sie młoda duchem, bo mam 26. właśnie dlaczego nam ubliżasz mówiąc ze jestesmy głupimi podlotkami?? Bo chyba o to Ci własnie chodziło...
Własnie . Czemu obaraża się kogoś kto lubi filmy o tańcu i miłośći. Filmy proste, wręcz banalne, a mimo to majace pewną magie w sobie.
Ja mam lat 26. Czyli co jestem juz za stara na lekkie romanse z dobra młodziezową muzą?? To znaczy teraz juz mam tylko pzrezywac filmy ciężkie, prawdziwe, powazne. Nie mogę sie rozerwać, tak??
Mówiąc szczrze nie rozumiem trakiej krytyki :to dno dla 14-latek. a co człowiek mający 26 40 czy 70 lat nie ma prawa cieszyc i fascynowac lekkim roztańczonym romansem?? A może tylko 14-latkom wolno wariowac napunkcie fajnego aktora....
Przyznaje ,film mna zakręcił totalnie, Channing Tatum takze ( co ukrywam skrzetnie przed mężem) i co z tego. Życie jest zbyt krotkie i zbyt szare by sie tym przejmować. Nie tylko dzieci potrzebują zatopić sie w świecie wyobraźni...
Pozdrawiam
no niestety tacy ludzie tez muszą żyć na na świecie bo co to by był za świat gdyby każdy z każdym sie zgadzał ? a swoja drogą ja 19 lat i jakoś lubię sobie oglądać filmy nawet te które wszyscy odradzają i je krytykują żeby przekonać się na sobie jaki był ( a może mi się akurat spodoba ? )
"Przyznaje ,film mna zakręcił totalnie, Channing Tatum takze" ja też się przyznaje że Jenna Dewan bardzo mi się podoba i może to dla niej obejrzałem ten film tyle razy ? no ale nie będę się rozpisywał bo filmy są dla ludzi i każdy ogląda to co chce i ile razy che
pozdrowionka dla was
a co do " e-sklepy24.com " może i jestes starsza ale pamiętaj teraz se lat dodajesz a potem będziesz odejmować. ja jestem pełna podziwó tu dla 26 latki że rozmawia z nawet 14latkami i nie wypomina tak jak " e-sklepy24.com" brava dla 26latki(zapomniałam jej nicku)
Tailer jrst street dancerem jest to połączenie hip hopu z breck dancem.(wiem bo mój brat tańcuje brecdanca)a łączność noru i tilera to nowobalet:)