PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=318672}
7,0 226 tys. ocen
7,0 10 1 226468
4,9 18 krytyków
Step Up - Taniec zmysłów
powrót do forum filmu Step Up - Taniec zmysłów

rozczarowana;(

ocenił(a) film na 6

no niestety musze przyznac wrocilam dzis z kina i jestem rozczarowana myslam ze faktycznie bedzie super film a tu jakos tak wogole bez zadnych wrazen obejrzany i wogole;/ najlpszy wedlug mnei byl taniec koncowy naprawde dobry:) obejrzec morzna w domu ale zeby do kina (to do kina mozna ale na film nie;P) heh ogolem czekam teraz na samotnoisc w sieci i ma nadzieje ze nie bede rozczarowana:)

ocenił(a) film na 10
marta_15

No właśnie moim zdaniem ten film Trzeba obejrzeć w kinie, chyba że ktoś ma w domu porządny ekran i system głośników. Przecież muzyka to jeden z najważniejszych elementów tego filmu, a tylko w kinie można to naprawde poczuć.

ocenił(a) film na 10
marta_15

A ja się z Tobaą nie zgodze. Wczoraj byłam, zobaczyłam i się zachwyciłam. Świetna muzyke, wspaniała gra aktorów i historia naprawde warta do obejrzenia. Szkoda że Ci się nie spodobał, ale każdy mam swój gust. Dla mnie BOMBA!!!!

ocenił(a) film na 9
marta_15

ja się zgadzam z przedmówcą film jesta dla mnie GENIALNY, ale każdy ma swój gust. Taniec w "Step up" jest jedną wielką grą uczuć, tancerze na pewno wiedzą o co mi chodzi ;)

ocenił(a) film na 10
lushion

Mnie film też się mimo wszystko podobał!!!!sma kiedyś tańczyłam podobnie wpewnym zespolo i było fajnie:D:D:D:D dla mnie taniec zaje***** dla ludzi lubiących tego typu filmy:) nic dodać nic ująć;)