no niestety musze przyznac wrocilam dzis z kina i jestem rozczarowana myslam ze faktycznie bedzie super film a tu jakos tak wogole bez zadnych wrazen obejrzany i wogole;/ najlpszy wedlug mnei byl taniec koncowy naprawde dobry:) obejrzec morzna w domu ale zeby do kina (to do kina mozna ale na film nie;P) heh ogolem czekam teraz na samotnoisc w sieci i ma nadzieje ze nie bede rozczarowana:)
No właśnie moim zdaniem ten film Trzeba obejrzeć w kinie, chyba że ktoś ma w domu porządny ekran i system głośników. Przecież muzyka to jeden z najważniejszych elementów tego filmu, a tylko w kinie można to naprawde poczuć.
A ja się z Tobaą nie zgodze. Wczoraj byłam, zobaczyłam i się zachwyciłam. Świetna muzyke, wspaniała gra aktorów i historia naprawde warta do obejrzenia. Szkoda że Ci się nie spodobał, ale każdy mam swój gust. Dla mnie BOMBA!!!!
ja się zgadzam z przedmówcą film jesta dla mnie GENIALNY, ale każdy ma swój gust. Taniec w "Step up" jest jedną wielką grą uczuć, tancerze na pewno wiedzą o co mi chodzi ;)