czy ktos z was oglądał step up w innym języku? najpierw poszłam do kina patrze a tam dzień wcześniej wycofali ten film byłam załamana potem zdobyłam kawałek słabej jakości po angielsku a potem(pół miesiąca czekałam)tak sie cieszyłam ze narescie mam step up z dabingiem otwieram i....... szak wpirot(nie wiem jak to tam sie pisze) aaaaaaaaaaa!!!! po rosyjsku oglądałam ten film nawet w ruskim ciagle i już troche dzięki temu sie nauczyłam:)tylko pisac nie:p potem przez miesiac prosiłam sąsiadke a ona koleżanke żeby nam pożyczyła a ta koleżenka ciągle zapominała. potem okazało sie że drugiej koleżence wujek zkąbinował .wracam do domu i sąsiadka mówi ze tez ma. daleka była podrórz do zdobycia step up po polsku. ja go poprostu chciałam zrozumieć;) a wy mieliście jakieś przygody zwiazane ze step up??
Hej !!! noo niezła przygoda !! Ja mialam cos w podbny sposób, tylko ta droga była krótsza!! Usłuszłam o takim filmie, zwlekałam ze sciagnięcie... poprosiłam kolega aby mi ścgnął i sciagnał .... ale wersie kinowa ... noo i ogladam i napisy za szybka chodza ogladłam całe ale nic nie zrozumiałam !! ale później sciagłam sobie sama inne napisy juz były dobre ufff... :) noo ale kinówka i zabardzo nie było nic widać !!! Po dłuzszym czasie zgadałam sie z kolegą i on mowi że ma ten film dobra wersje (nie kinowa) i na dodatek z dablingiem :):) i ogdałam poźniej jeszce go 2 razy !! Także znam go juz chyba na pamięć :):) Ale naprawde kapitalny film dałam 10/10 jak zasługuje !! a Channing tatum !! uuuuuuuuuu ............ :*