Byliśmy dziś ze znajomymi w kinie. Spodziewaliśmy się czegoś przynajmniej tak zabawnego jak Grown ups, lecz niestety sie rozczarowalismy. Nudne,długieeee, mało śmieszne. Ludzie wychodzili przed końcem.
chyba żartujesz :) u nas w kinie średnia wieku to ok 28 lat i wszyscy tak się śmiali że ciężko było sie powstrzymać :) I nikt nie wyszedł przed końcem, a wręcz przeciwnie po zakończeniu filmu wszyscy z uśmiechami na twarzy opuszczali kino
To ty chyba żartujesz, a co nie może się nie spodobać. To że tyle pozytywnych opinii jest na tym portalu na temat tego filmu nie świadczy że musi się wszystkim ten film podobać.
Po prostu nie rozumiem komentarzy w stylu "ludzie wychodzili przed końcem". Byłam na niejednym nudnym filmie i ludzie siedzieli do końca mimo wszystko. Fakt faktem, że potrafili wychodzić w trakcie do toalety, czy po popcorn jednak wracali. Ale żeby ktoś ubierał się i wychodził w trakcie filmu?? Nie spotkałam sie nigdy z czymś takim, a poza tym uważam, że takie zachowanie świadczy o braku kultury bo przecież innym może to przeszkadzać.
Ciężko mi zrozumieć że komuś ten film się nie podobał, ale uważam , że jeśli idzie się na ten film z przekonaniem że lubi się komedie romantyczne to na pewno wyjdzie się zadowolonym z seansu.
Dziękuje w końcu ktoś mi normalnie odpowiedział bez żadnej złośliwości. Zgadzam się z tobą że wychodzenie z kina to brak szacunku. Może moja opinia wynika ze ja lubię słodkie filmy romantyczne w stylu miasto aniołów, czy bezsenność w Seatle. Więc stąd moja opinia na temat tego filmu. Pozdrawiam.
zgadzam się w pełni.
Film bardzo przyjemny i miałam poważne wybuchy śmiechu na nim, i nikt z pewnością nie opuscił sali kinowej przed literami końcowymi.
Także gorąco POLECAM.
Lubię komedie romantyczne czyli coś co powinno być i śmieszne i słodkie,może być nawet gorzkawe momentami czy na ostro np te ich rozmowy o seksie oralnym czy jak ich przyłapano na stole. Nienawidzę takich typowych wylukrowanych filmików bo mi osobiście chce się wymiotować na czymś takim...za dużo słodkiego,to niezbyt dobry pomysł a ten film był akurat,poza tym urzekł mnie tekst kiedy ona jego pyta o 3 najważniejsze albumy muzyczne,które miały jakiś wpływ na jego życie i wymienia Beastie Boys Lincesed to Ill,zdobył moje serce tym.