PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=504903}

Stosunki międzymiastowe

Going the Distance
2010
6,3 30 tys. ocen
6,3 10 1 30332
4,5 6 krytyków
Stosunki międzymiastowe
powrót do forum filmu Stosunki międzymiastowe

zastanawiam się czy iść na taki film po niedawnym rozstaniu z kimś z kim sie było na odległość?

Khiara69

no ee. nie radzę ze względu na zakończenie :)

naughtylass

czyli, że kończy się dobrze?

ocenił(a) film na 10
Khiara69

Też byłam parę miesięcy temu w związku na odległość, który się skończył, choć nie ze względu na odległość, a na niedopasowanie charakterów.
Film mnie nie dobił, parę wspomnień wróciło, ale tych miłych :) Było, skończyło się, pozostały miłe wspomnienia i nie ma co rozpaczać, życie toczy się dalej ;)
Film polecam tak czy owak, bo jest bardzo fajny!

ocenił(a) film na 7
Khiara69

Myślę ,że nie ,bo film sugeruje ,że ........................
SPOILER

taki związek nie ma szans na przetrwanie. Co prawda zakończenie jest inne ,ale przesłanie właśnie takie.

Nadine94

Lol? nie ma szans na przetrwanie? och tak,przeprowadził się godzinę od niej samolotem i na pewno to nie ma szans na przetrwanie,jak wcześniej miało cały film w co oni wierzyli mimo,że mieszkali dalej od siebie.

Nadine94

Uwielbiam jak ludzie szufladkują filmy i wychodzi takie srakie i inne przesłanie,sranie. Każdy interpretuje na swój sposób.

nostraight

Film nie dla ludzi ktorzy sa w zwiazku na odleglosc. Bo morał tego filmu jakby to powiedziec jest taki ze gdy ludzie nie beda mieszkac blisko siebie to taki zwiazek nie ma szans.
szkoda bo film byl bardzo ciekawy. Zabraklo w nim jednak jakiegos fajnego zdania typu : Nawet gdybysmy byli na dwoch roznych koncach swiata to i tak nasz zwiazek mialby szanse.
takze nie polecam dla takich ludzi.Ale film ogolnie dla innych przyjemny

youarenotalone18

bardzo fajna komedia:) Drew świetnie wypadła:)

Khiara69

NIE IDŹ!