Stosunki międzymiastowe

Going the Distance
2010
6,3 30 tys. ocen
6,3 10 1 30330
4,5 6 krytyków
Stosunki międzymiastowe
powrót do forum filmu Stosunki międzymiastowe

super komedia

ocenił(a) film na 8

mnie rozbawil, nie wiem jak was. zakonczenie kijowe, bo (SPOILER DALEJ!!!_) ....zadne z
nich nie zostalo razem ,tylko dalej beda dojezdzac do siebie kilka h (CO ZA DEBILIZM), ale
jakąś tam miłość pokazuje XD mozna go sobie looknąć wieczorkiem jesiennym.

ocenił(a) film na 8
SHANTE2101

mnie też rozbawił, :D naprawdę dobra komedia, a co do zakończenia to w sumie nei było takie złe ;) co to jest godzin asamolotem ;P a poza tym peweni i takm z czasem by się któreś przeniosło do drugiego :) bo nie wierzę, że całe życie im by się tak chciało żyć na odległość :) a tak twórcy to nieźle zakończyli :) z tym LOs Angeles, zakończenei nie było takie sztuczne i na siłe :) ze3 jedno dla drugiego poświęciło karierę :) dla mnei 8/10 :)

ocenił(a) film na 8
onlylove

nom, takie do obejrzenia razem. ale najlepszy jest Pamiętnik. dla mnie 2ugi po Titanicu najlepszy film o milosci

SHANTE2101

Po to ludzie tu wchodzą żeby poczytać opinie na temat filmu i zobaczyć czy film jest interesujący a niekoniecznie poznać jego zakończenie! Pozdro ujadaczek.

ujadaczek

Dlatego ja nie czytam zakończeń..........najpierw oglądam film ;-)
jak dla mnie okay 6/10.

(ONLYLOVE : też lubię "Pamiętnik", ale "Listy do Julii" i "Pokuta" uwielbiam.....)

ocenił(a) film na 7
SHANTE2101

Ja też się uśmiałam :) Oglądałam razem z chłopakiem i oboje nieźle się bawiliśmy.

ocenił(a) film na 7
SHANTE2101

Komedia romantyczna. Na początku nie za bardzo chciałem obejrzeć, ale jednak się zmogłem.
Film jest naprawdę zabawny, choć czasami są i sceny romantyczne, smutne ( jak to w kom. romantycznych)
Zakończenie rzeczywiście takie sobie, ale jak już było wspomniane - nie jest zrobione na siłę .
Od siebie dodam, że dużym plusem filmu są koledzy głównego bohatera;)

ocenił(a) film na 8
lukasz12548

Świetna komedia, dawno się tak nie ubawiłam. Polecam. ;']