Dla mnie był bardzo dziecinny, ale przyjemny:) Ogólnie nie znam faceta, który lubi oglądać filmy bez sf, walki czy pościgów. To, że oglądają coś z nami, nie znaczy, że sami by to obejrzeli:)
Ok:) Są różne gusta:) Dla mnie ten film jest zbyt dziecinny i dziewczyński, a jestem młodą dziewczyną:) Oczywiście wolę, żeby ludzie oglądali takie, niż przepełnione seksem i masakrą inne produkcje.
Wiesz łatwo się zapomina jakim się było naiwniakiem mając kilkanaście lat, reżyserzy często próbują nam to przypomnieć, ale my już nie chcemy dopuścić do siebie pewnych rzeczy.
Ja jestem nastolatką i ogólnie nie przepadam za takimi nastolatkowymi filmami, ale ten na prawdę mi się podobał. Może i nie pokazuję problemów nastolatków jakie zwykle są poruszane w tych lepszych filmach dla nastolatków i o nastolatkach, ale szczerze mówiąc to dla mnie bliższe są problemy pokazane w tym filmie niż seks, narkotyki, alkohol itd. Więc ogólnie polecam;)
ja jestem niemłodą już dziewczyną (choć mentalnie przedział wiekowy 4-104;)) i też mi się ten film podobał... powiem więcej - mojemu ojcu też się ten film podobał :). co wcale nie przeczy Twojej tezie - wyjątki zwykle potwierdzają regułę ;).