Straż nocna

Nochnoy Dozor
2004
6,7 20 tys. ocen
6,7 10 1 20355
6,1 8 krytyków
Straż nocna
powrót do forum filmu Straż nocna

Mój mąż przez cały film psioczył i chciał wyjść z kina,syn wierzył że się rozkręci a dla mnie beznadzieja totalna.Wierzyłam,że będzie lepszy od naszego Wiedźmina ale nie umywa się do niego,klapa i tyle.Nikomu nie polecam,szkoda kasy na bilety.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
vermonk

zanim rzucisz miesem pomysl sekundke
ja tez juz widzialam...czy znaczy ze jestem idiotka?
czy moze jest tez opcja nr 2 ..nie mieszkam w Polsce :)
pozdr

renya

Mam do wac panny zony jedno tylko pytanie czy rodzinie udalo sie przetrwac jakiekolwiek dzielo Tarkovskiego ... jesli nie odpowiedz nasuwa sie sama ...
kolejny przyklad Eisenstein i panecernik patiomkin ... jesli tez sie nie udalo poprostu syl rosyjskiego kina nie przekonuje twoja rodzine

Podkreslam ze nie szykanuje uwlaczam ironizuje tylko zwracam uwage ...
stad tez moje zdziwienie wzgledem decyzji o zagoszczeniu na tym filmie

JEszczE rAz podkreslam niema w tym absolutnie zadnej zgryzliwosci z mej strony (wybacz wielokrotne powtarzanie tego samego ale w obawie przed ludzmi wole jednoznacznie i klarownie cokolwiek oznajmiac)

SaLuT

InsanE_RabbiT

dla mnie jeden z lepszych filmow ostatnich lat - tak trzymac Rosyjskie kino - i rosyjcy pisarze. fil wciagnol i przytrzymal mnie do samego konca czekam na dalszy ciag trylogi

renya

Kobieto .... nie podnoś ciśnienia ludziom? Czy czytałaś Wiedźmina Sapkowskiego? na pewno nie ! jakbyś czytała to byś wiedziała jaką kichę odstawili zs tym filmem. "Wiedźmin" to była największa porażka polskiego kina (zaraz pp "Ogniem i mieciem" :)). A zauważyłaś jakie efekty wizualne były w tym filmie a jakie w Wiedźminie... zreszta po co sobie język strzępię na Ciebie .... szkoda gadać ......

renya

Trzeba zauwazyc fakt, ze nie jest to film familijny i rodzina w komplecie nie bedzie sie przy nim dobrze bawic. Jest to film, na ktorym trzeba przez caly czas siedziec skupionym i skoncentrowanym na tresci jaka stara nam sie przekazac.

renya

No cóż mnie osobiście film się bardzo podobał. Na początku sądziłem że będzie nieco inny niż sobie to początkowo wyobrażąłem ale zostałem zaskoczny, na szczeście bardzo pozytywnie:) Niestety nie jest to film który można polecić każdemu, nie wszystkim spodoba się takie połączenie gatunków z taką chaotyczną (co nie znaczy złą) fabułą. Dla ciebie tragedia... dla mnie cudo...:)