Straż nocna

Nochnoy Dozor
2004
6,7 20 tys. ocen
6,7 10 1 20355
6,1 8 krytyków
Straż nocna
powrót do forum filmu Straż nocna

dlaczego kazdy ciekawy pomysł musi byc spaprany wstawieniem postaci wampira zamiast wymyslec jakiejś nowej istoty nocy, nie wiem jak inni ale ja jak juz slysze VAMPIRE to odechciewa mi sie ogladania takiego filmu...

ocenił(a) film na 7
Mizzrym

J ado wampirów nic nie mam - kocham je ^^ (nie ma to jak rąbnięcie na punkcie RPGów) A na film czekam z niecierpliwością bo sobie powiedzuiałem - o nie na ten film pójdziesz do kina a nie sciągniesz ^^ Więc do października ^^

iisjah

khm a mozna wiedziec jaki to ciekawy pomysł został tak zniszczony przez postac wampira?? Może "Wywiad z Wampirem"?? Fakt faktem ze kilka pozycji o wampirach prezentuje sie niezbyt zbyt ciekawie (jak dla mnie "Dracula 2000" lub "Królowa Potępionych")no ale nie można im przecież zażucic ze skopała je postac wampira skoro te filmy mają być o wampirach....

iisjah

Też kocham vampiry ^^
A co do filmu ,, królowa potępionych '' Film bardzo mi sie spodobał.
Co prawda nie była ani troszkę straszny ale i tak było coś w nim ... ;))

Mizzrym

Mizzrym co masz na mysli piszac, ze pomysl zostal spaprany ?

Jak dla mnie opowiesci o wampirach nigdy dosc, byle bylyby dobrze opowiedziane :)

Mizzrym

Wampiry są w filmie bo były w książce, możesz mieć pretensje co najwyżej do Łukjanienki że je w niej umieścił i że w paru miejscach grają kluczowe dla rozwoju sytuacji role (choć cykl o patrolach nigdy bym nie określiła jako książki o wampirach). Wyluzuj, Straż Nocna to nie Dracula czy Zmierzch.