A weź przestań, PORAŻKA NA CAŁEJ LINII!
I w ogóle jak Chun Li może grać jakaś idiotka z Vancouver?!
Qr+a, już samo nazwisko i imię SUGERUJE, że to musi być azjatka.
Tym bardziej się dziwię, że takiego gniota wyreżyserowal Andrzej Bartkowiak.
Tania komercha i dziadostwo (znak czasów)...
Szkoda.....
1/10
Można wiedzieć dlaczego wnioskujesz że jest idiotką? Bo Jakoś jak na razie tego nie zauważyłam, mi się wydaję że nie jest ona pokroju Paris Hilton która dla odmiany jest nią w 100%.
A może poprostu dziewczyna jest jej fanką i ją bardzo lubi??? Ja zresztą też!!! a co do Paris to się zgadzam w 100% A może Ty myślisz że ją znasz albo Ty masz ogromne kompleksy!!!
Tak dla wiadomości to chyba reżyser wybiera obsade i to on wybrał Kristin to jak co z zażaleniami do NIEGO!!!
Obsadę wybierają producenci, a reżyser to ma jakiś głos, jak jest sławny jak Bay czy Spielberg. Wątpię, aby Bartkowiak miał wielki wpływ na to kto zagra. Zresztą jeszcze Chun-Li nie była zła wcale, to Bison pobił wszystkich swoją beznadziejnością.
A ogólnie film niezły, sprawnie zrealizowany, szkoda tylko, że scenariusz ssie na całej lini.
wlasnie bison to postac najpotezniejsza w grze bardzo charakterystyczna a tutaj......koles chodzacy w gajerze i udajacy zlego....ehhh co sie dzieje z tym dzisiejszym kinem...a tak wszyscy narzekali na street fightera z van damem...
Nie, no Street Fighter z Van Dammem jest chyba mimo wszystko słabszy. Tam wszystko było kiczowate niesamowicie, no i scenariusz, jeszcze gorszy, mimo że ogólnie postacie ciekawsze w starszym filmie. Niektóre gry po prostu nie mają szczęścia do ekranizacji (w sumie to większość).
Niewiem co się tak wszystcy uwzieli na Kristin? I piszą że jest idiotką? czytałam wiele wywiadów z nią oglądalam programy itp. oraz wypowiedzi innych ludzi o niej i jednak wychodzi na to że jest bardzo fajną miłą dziewczyną. Nie rozumiem też tej opini o tej dziewczynie że jest zakompleksiona? To że ktoś broni swojego idola to nie znaczy że ma kompleksy! A wierzcie mi że ona ich nie ma ja zresztą też,Bo w naszej Branży kompleksy nie są wskazane i uczymy się je pokonywac...
pal licho Chun Li!!! Vega mnie zniszczył w tym filmie dokumentnie! po tekście "Bizona" zadzwońcie po Vege oczekiwałem że wpadnie fighter ze nieziemskim skillem! a gość wytrzymał 20 sec filmu! buhahaha i jeszcze jak wyglądał! (nieślubny syn któregoś z Predatorów) :D normalnie po tej scenie to sie nie mogłem pozbierać przez kolejne 15 min filmu!!!
Ja sobie sprawdziłam dlaczego zapewne masz ale! dlatego że w filmie tym zagrała Kristin! Zauważyłam że w twoich ulubionych aktorach większośc to Azjatki i pewnie jedną z nich byś widział w tej roli dlatego tak Cię to boli!!! I zauważyłam na innych forach że zaciekle bronisz swoich idoli więc pomyśl nad sobą i zostaw w spokoju Kristin i jej fanów!!!