Street Fighter: Legenda Chun-Li

Street Fighter: The Legend of Chun-Li
2009
4,8 6,6 tys. ocen
4,8 10 1 6590
2,0 3 krytyków
Street Fighter: Legenda Chun-Li
powrót do forum filmu Street Fighter: Legenda Chun-Li
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
nitefiend

Tak się składa, że Kristin ma korzenie pochodzenia chińskiego, a jak nie widzisz w jej rysach nic azjatyckiego to musisz być ślepy :p

Ryoga

Pewnie iż w ogóle się nie nadaje. Jak na razie zapowiada się lipna obsada, no nic może jeszcze nabiorą rozumu.

Ryoga

moze i ma, tego nie wiem, co nie zmienia faktu, ze jest poprostu marna podrobka prawdziwej chinki
chyba nigdy nie grales w sf ani nie ogladales anime to masz niewielkie pojecie o tym jak powinna wygladac chun-li

jesli to ma byc glowna bohaterka no to sorry...ten film jest skazany na porazke (z tych aktorow ktorzy sa tu wymienieni tylko ten do roli nasha w miare pasuje)
zreszta cos czuje, ze wcale nie jest powiedziane, ze nie bedzie wieksza wtopa niz oryginalny sf z van dammem

pozdro

do roli mike'a bisona powinni zatrudnic tysona !
w koncu to nam wzorowal sie capcom

Cadd

ta klijentka za cholere nie pasuje do roli Chun Li, Ziyi Zhang powinna wcielic sie w ta postac

Cadd

Najlepszy wybór jakiego mogli dokonać. 3 zalety: amerykanka, pół-chinka, niesamowicie piękna.

wystarczy ;)

Kazioo

z łamerykankom to był żart oczywiście ;p

Kazioo

Najlepszy wybór jakiego mogli dokonać aby przybic ostatni gwóźdź do trumny.
Juz zapowiada sie gniot, po co ja biorą

ocenił(a) film na 4
Cadd

Sorry ale Chun-Li ma duży biust, a Kristin chyba raczej nie...

Uwielbiam SF i wszystko co jest z nim związane, ale do tej produkcji mam złe przeczucia :/

Shin_Ryu

ja się zastanawiam skąd Wy już wiece że to będzie gniot .. może lepiej poczekać trochę i się okaże co to będzie.
Moim zdaniem aktorka jest bardzo dobra, a co do piersi to raczej nie jest problem w tych czasach powiększyć piersi na potrzeby filmu ... ;p

davka22

W tych czasach- ale ona tego nie zrobi to po pierwsze a po drugie to nie jest dobra aktorka.

W Smallville pokazała co potrafi a raczej czego nie potrafi. Nie potrzeba jej w tym filmie.

Cadd

wie ktos w ogole czy ona potrafi walczyc??

ocenił(a) film na 1
Cadd

.a mnie nie.. z niej taka azjatka jak ze mnie - czyli żadna..

.wzieli ją tylko dla ładnej buzi, a na ekranie będziemy oglądać walki rodem z aniołków charliego :|..