Street Fighter: Legenda Chun-Li

Street Fighter: The Legend of Chun-Li
2009
4,8 6,6 tys. ocen
4,8 10 1 6590
2,0 3 krytyków
Street Fighter: Legenda Chun-Li
powrót do forum filmu Street Fighter: Legenda Chun-Li

dziwię się że do paru ról zatrudniono aktorów niemających zbytniego pojęcia o sztukach walki, porażka dla mnie to rola Bisona

eneye

no dosc przerazajaco zapowiada sie Neal McDonough jako bison
w duecie z kreuk stworza napewno kreacje bardziej nawet 'niezapomniane' niz van damme i julia

no coz...

nitefiend

Bez przesady, aktora można wszystkiego nauczyć + efekty specjalne + retusz komputerowy i będą wymiatać (a w razie czego są jeszcze dublerzy). Bardziej mnie zastanawia jakim cudem Kreuk gra Chun Li skoro nie jest azjatką oO I jakoś nie przekonują mnie tłumaczenia że ona ma w sobie azjatycką krew po jakiś tam przodkach (ktoś tak to tłumaczył jak pamiętam), grunt że po niej tego nie widać.

HuntMocy

Bison to moja ulubiona postać i z tego co pamiętam nie mial on jakieś finezyjnej technilki walki walił prosto i mocno poza saltem w przód nie było miejsca na piruety tak więc dobrze że postawili na w miare solidnego aktora , jedyne co mnie smuci to ten bez urazy szmaciarz w roli vegi -vega byl narcyzem dlatego nosil maskę, a ten tu chyba żeby facjatą nie straszyć -innymi słowy kolejny piosenkarz któremu się wydaje , że może być aktorem .Do roli vegi powinni dać np Scotta Adkinsa.