Film jest żałosny, to półtora godziny czekania aż coś się wreszcie wydarzy. Napisy końcowe były najbardziej ekscytującą częścią. A zapowiadało cię ciekawie, jestem strasznie rozczarowana!
Właśnie skończyłem oglądać i moim skromnym zdaniem było kilka emocjonujących momentów. Z zaciekawieniem oczekiwałem końcówki i tu też zaskoczenie. Dla mnie spokojnie porównywalny z "Wojną światów" którą wysoko oceniłaś. Ustępuje tylko ze względu na zdecydowanie mniejszy budżet. Poza tym można było zobaczyć kulturę meksykańską, czego nieczęsto uświadczysz w filmach sci-fi. Może masz zły dzień, uśmiechnij się, jutro będzie lepiej :)
Myślę, że to nie była kwestia złego dnia. Może byłam tak rozczarowana bo miałam wysokie oczekiwania co do tego filmu biorąc pod uwagę ciekawie zapowiadający się scenariusz no i samo miejsce akcji. Nie ma co porównywać Strefy X do Wojny Światów, gdzie efekty specjalne i muzyka robiły swoje i można było całą inwazję przeżyć razem z bohaterami. W Strefie wszystko działo się jakby obok: scena z autem w buszu - potwór nawet ich nie ruszył, tylko przeszedł sobie obok; scena na rzece - zanim cokolwiek zaczęło się dziać po prostu odpłynęli, nikt nie wpadł do wody, nikt nie krzyczał. Zero tragizmu. To tak jakbyś kupił bilet na ekscytującą wycieczkę do dżungli, a trafił do nudnego zoo.
Zgadzam się z Tobą, wiele ciekawych momentów zostało niewykorzystanych w pełni, ale to kwestia budżetu, musieli się utrzymać na jakimś poziomie. Gdyby wpompowano tyle pieniążków co w Wojnę światów (ponad dwieście razy tyle co w Strefę X), sceny byłyby bardziej rozwinięte, uświadczylibyśmy klimatycznej muzyki, ogromu wspaniałych efektów. Porównując do innych tytułów, mam wrażenie że jest lepszy od dystryktu 9 którego budżet był większy 60-cio krotnie. Myślę że i tak się bardzo postarali, mogło być znacznie gorzej :)
Buhahahaha
Gdyby były pieniążki... film świetny. Kolejna epicka opowieść o ratowaniu małego chłopca byłaby nic nie warta. A tak mamy życie - gdyby była taka strefa to zdecydowanie tak by wyglądała. Brud, syf, przemytnicy, brak organizacji, nieporadność ziemian z kosmitami itp.
Wojna Światów... tam było o wiele więcej "cudów" czyli scen gdzie bohater miał umrzeć, a nie zginął bo coś tam... pewnie to trzyma w napięciu, ale nie każdy film musi być efekciarskim widowiskiem którego drugi raz nie chce się widzieć.
Buahaha, wyśmiewanie się z innych to twój zawód. Już wiadomo dlaczego broniłeś swojego chłopaka. Boli cię jak ktoś odpowiada takim typkom, jak ty.
Ten oto człowieczek poczuł się urażony, bo zwróciłem mu uwagę na nienormalne zachowanie w jednym z tematów i opisał OD RAZU W 9 MOICH TEMATACH zupełnie ignorując wątek główny i przyczepiając się do mojej osoby.
Tak więc uwaga!!! TROLL
Podsumowując - wyszukałeś te posty, w jakich dyskutowałem z kimś na temat różnic zdań i opinii oraz nielogiczności.
W ciągu kilku minut zapoznałeś się Z FILMAMI, GRAMI, całym tematem, sensem wypowiedzi i postami mającymi znaczenie - akurat.
Wyzywasz, trollujesz, obrażasz - mam prośbę - podaj adres, a wytoczę Ci proces o zniesławienie dziecko bo chyba nie wiesz co robisz.
Taki z Ciebie troll że nie mogłeś się powstrzymać i offtopujesz wszędzie gdzie z kimś dyskutowałem byleby odreagować to, że RAZ zwróciłem uwagę i wyśmiałem coś co znowu robisz - czyli W JEDNYM MOMENCIE i JEDNOCZEŚNIE komentujesz wszystkie posty JEDNEJ osoby ignorując wątek główny.
Zauważ, że moje posty dotyczyły dyskusji nad bezsensem i brakiem logiki, pochodzą z RÓŻNYCH DNI, różne daty, naszpikowane ironią i w połowie z tych wypowiedzi doszło do poparcia ze strony społeczności czy nawet zgody samego dyskutanta, że w tym czy tamtym przesadził.
Ty czepiasz się tak jak poprzednio - każdej wypowiedzi jaka choć trochę pasuje Twojej wyimaginowanej wizji jakobym był ujadaczem takim jak Ty. Lecz się człowieku.
I jeszcze raz - wyślij mi na PW swoje dane, chcę Ci wytoczyć proces o zniesławienie oraz załatwić konsultację z psychologiem bo insynuacje na temat homoseksualizmu są częste u Ciebie i bezpodstawne co do innych. Czyżby ktoś Cię dziecko zgwałcił? Ksiądz Cię molestował?
Administracja strony już powiadomiona, a Ty ZOBACZ CO ROBISZ I ZASTANÓW SIĘ, a jak chcesz się poniżać i dalej dyskutować TO ZAPRASZAM NA WIADOMOŚĆ PRYWATNĄ, by nie offtopować w konkretnych wątkach.
Jak już trollujesz to zachowaj kulturę i zasady wypowiedzi dziecko, ok?
Jeju. Jeden post kopiuje tyle razy. Żałosny frajer. I w każdym ten idiotyczny apel do innych, a tak się zarzekał, żeby spotkać się na mieście. Hipokryzja.
Okej, niech ci będzie to ctr+c.
Troll jesteś ty, bo pierwszy zacząłeś. Sam napisałeś, że śledziłeś moją dyskusję, więc to samo zrobiłem ja. Ty masz prawo czytać moje wypowiedzi, a ja nie? Hipokryta. Ja też mam prawo sobie poczytać twoje wypowiedzi i skomentować, tak jak robisz to ty, chory człowieku. 9? Otworzyłem sobie kilka i co poradzę, że w prawie każdym, kogoś atakujesz albo pokazujesz arogancję. Ty mnie pierwszy zaatakowałeś, to ja sobie mogę pisać w ilu chcę tematach. Poza tym jest jakiś limit? Lecz się.
Urażony? Ty na moim miejscu już byś leciał z siekierą po mieście, czytając twoje wpisy, doszedłem do wniosku, że jesteś niezłym psycholem.
Sam przecież napisałeś, że lubisz wytykać innym błędy i śmiać sie z innych. Ja się pytam, więc z kim tu jest niedobrze. Wg ciebie można się z kogoś nabijać i wytykać błędy, ale kiedy ktoś ci odpowie tym samym, to już jest źle, bo ty pierwszy zrobiłeś to i wtedy ten kto odpowiada jest chory? Haha, śmiesznya parodia człowieka. Wg mnie chory jest ten, kto zaczyna. Ten kto pisze, że lubi siedzieć w necie, żeby czytać posty innych, śmiać z nich i wytykać błędy. Ty mówisz, że ja jestem chory, bo się bronię przed takim debilami, jak ty? Nie ośmieszaj się bardziej. W tej chwili jesteś dla mnie przykładem największej cio..y. A ten twój desperacki apel do innych jest żałosny. Strasznie kozaczysz, ale bronisz się jak piz...czka.
Ale ty kłamiesz. Ignorując wątek główny? Sam w postach przechodziłeś do ataków na innych, ignorując główny wątek, więc w czym problem. Może przedstawisz swoje posty, bo piszesz o moim nienormalnym zachowaniu, a wg własnej teorii jesteś chory do potęgi 3.
Atakujesz innych i uważasz się za porządnego człowieka. To jakaś kpina. Mam prawo czytać twoje wpisy, choćby po to, żeby wiedzieć z kim mam do czynienia. Choćby ten twój post, o świecie, w którym żyjemy. Kiedy przestałeś brać leki?
"wyszukałeś te posty, w jakich dyskutowałem z kimś na temat różnic zdań i opinii oraz nielogiczności" Aleś ty głupie dziecko. Mówiłem, otwarłem 10 tematów, bo normalny człowiek ma 1 nienormalną wypowiedź na 10, a prszecież nie będę komentował twojego postu, jeśli napiszesz "tak, zgadzam się". Wszystko z pierwszej strony twoich wypowiedzi. Niczego nie szukałem. Nie moja wina, że 9 na 10 z twoich wypowiedzi z pierwszej strony to, ale nie różnice zdań i nielogiczności, ale regularne kłótnie i obrażanie innych. Do tego zaczepki i prowokowanie, to czym raczysz wielu i jeszcze siętym chwalisz. Kiedyś przeczytałeś Lema i wydaje się, że o tobie mówił. Tak, ale nie po tej stronie. No, lecz się. Haha, proces? To tobie się należy, ty pierwszy zacząłeś mnie obrażać.
"Administracja strony już powiadomiona" Ciekawe, co powiedzą na twoje zachowania. Sam się w końcu przyznajesz, że siedzisz w necie tylko po to, żeby śmiać się z innych.
"Czyżby ktoś Cię dziecko zgwałcił? Ksiądz Cię molestował?" I kto tu insynuuje. Nie musisz swoich problemów i traumatycznych przeżyć dopisywać innym. Moje dane na PW? Chyba ty swoje. Wyłudzanie moich danych osobowych?
No i za co chcesz wytoczyć mi proces? Chyba sobie, za pisanie, że jestem chory, skoro to ty jesteś.
Jak już pisałem, trollem jesteś, co sam przyznajesz.
"poniżać i dalej dyskutować" Ty zacząłeś poniżać i obrażać, kłamco. Jak długo zamierzasz mówić nieprawdę.
Ogarnij tę dyskusję do jednego tematu bo po raz kolejny zwracam uwagę, że masz argumentację z d...y i robisz śmieciu bałagan.
Śmieci robisz ty. Odpowiadasz w każdym temacie. Dodatowo produkujesz na jeden mój post, cztery swoje. Taj, jesteś śmieciem. Dalej wyzywaj, ale to twoje określenia. Pokazuj nadal, kim jesteś.
1 mój post na 1 twój. Powtarzasz się. Twoje 4 na mój 1. Poza tym twoich 6 w 2 minuty. Porąbaniec. Lecz się. Niedobrze z tobą. Już dawno puściły ci nerwy i zachowujesz się jak psychol bez leków od dwóch lat.
Nie było cię chwilę, a jak żeś wrócił, to za zadanie obrałeś sobie w 2 minuty 6 postów napisać. Chore.
Kto wczoraj za zadanie obrał sobie 9 w 2 minuty? Ty chory idioto, walczę z toba twoja bronią. Nie widzisz tego?
W ile? W 2 minuty to pół postu. Ty robisz w 2 minuty 6 postów.
"Ty chory idioto, walczę z toba twoja bronią. Nie widzisz tego?" Hahahahahaha...............
hahahaha, ale się zaśmiałeem, żebra mnie zabolały. Desperacha. Jaki ton wypowiedzi. Chory idioto....hahahaha. Nie widzisz tego....hahaha....
Gnębienie trolli jest cudowne.
Trollem jest ten kto podjudza innych w stylu: słaby jesteś, wymiękasz. Obcowanie z taką kreaturą jest nieprzyjemne, masochistą nie jestem, zatem wy...j.
"Nie rozmawiaj z idiotą bo będziesz musiał zniżyć się do jego poziomu, a potem pokona cię doświadczeniem."
w zgodzie z tą sentencją zakończę rozmowę z chorym psychicznie człowieczkiem.
Nie karmić trolla proszę.
Troll skopiował wszędzie ten sam post. Co za bałwan. I jeszcz ma czelność innych wyzywać od trolli. Haha, co za kabaret.
Jeju, co za troll. Wszędzie kopiuje ten sam post. Co za matoł. Jakim debilem trzeba być?!
Trollem jest ten, kto pierwszy chamsko i złośliwie atakuje, prowokuje, zaczepia i wyśmiewa. Trollem jest kłamca, taki jak ty. Miałeś już nic nie pisać, a jesteś uparty jak troll i kłamiesz, jak najęty. Wróciłeś tylko po ty, by skopiować post, który i tak już wcześniej kopiowałeś.
Umrzesz z głodu, trollu, skoro nikt nie będzie cię karmił.
Ja podjudzam takimi tekstami? W takim razie ty jesteś nałogowym podjudzaczem. Teraz mnie rozwaliłeś, hipokryta do kwadratu. Przecież każdy twój post skupia się na podjudzaniu. Po to "siedzisz w necie, żeby czyt...". Jakoś nie pokonałeś swoim doświadczeniem.
Kłamca. Ile razy jeszcze będziesz coś mówił, co nie jest prawdą?
Tak, jesteś chory. Choroba postępuje.
Biedactwo, poczuło się urażone i musiało wrócić. Minęło kilka godzin i stwierdziło, jednak, że duma trolla nie pozwala mu nic nie napisać.
Troll wyzywa innych do trolli. Haha, co za ubaw.
Psychiczny podjudzacz, jak to mówisz. A gdzie teksty o czynnościach, jakie wykonujesz z rodzicami?
Miałeś zakończyć rozmowcę, a wróciłeś, żeby wszędzie skopiować ten sam post. Żałosne. No już, prowokuj dalej i zaczepiaj, dresiku i homosiu.
"Nie rozmawiaj z idiotą bo będziesz musiał zniżyć się do jego poziomu, a potem pokona cię doświadczeniem."
w zgodzie z tą sentencją zakończę rozmowę z chorym psychicznie człowieczkiem.
Haha, jaki kłamca, od tego trolla nie da się uwolnić.
Miałeś kończyć w poprzednim poście, to jednak kłamałeś i w kolejnym poście powtarzasz to samo. Psychol do potęgi. Chory koleś i nic więcej. Zacznij leczenie, nie wspominając już o tym, że w każdym temacie kopiujesz ten sam post.
Sam zaczął i będzie teraz prześladował. Jemu nie można odpowiedzieć, tylko on może robić chamskie złośliwe uwagi, mimo że jego się nie zaczepia. Przestaniesz kłamać i zrobisz, to co obiecujesz od poprzedniego posta, którego kopiowałeś w każdym temacie?
Troll/
Wszędzie kopiujesz ten sam post, to w takim razie, żeby było sprawiedliwie, ja też. Żałosny jesteś. Wszędzie masz po sobie dwa posty, gdzie zarzekasz się, że koniec dyskusji. Ale kabaret, ale parodia.
"Nie rozmawiaj z idiotą bo będziesz musiał zniżyć się do jego poziomu, a potem pokona cię doświadczeniem." - zatem dyskutować ze śmieciem nie zamierzam.
Już to mówiłeś 3 raz wy tym temacie i nadal kłamiesz. Wyjątkowo upierdliwy troll. Jak można być taką kłamliwą ci tą, która na dodatek robi, to o co oskarza innych. Cały czas tylko kopiujesz, smieciu. Skoro nie chcesz gadać, to zrób to w końcu, bo na razie cały czas zarzekasz się, a zero prawdy jest w twoich czynach. Ogólnie skopiowałeś już to 15 razy. Może znowu napisz, co robisz z rodzicami?
"Nie rozmawiaj z idiotą bo będziesz musiał zniżyć się do jego poziomu, a potem pokona cię doświadczeniem." - zatem dyskutować ze śmieciem nie zamierzam.
Powtarzaj tę swoją mantrę, bo tylko to ci zostało. Nieważne, że to ty jesteś tym idiotą, ważne żeby pisać kolejny posty i robić z siebie świetą krowę. Wyjątkowo upi... troll.
Nudny jesteś. 30 razy skopiowany post.
Ale mam z ciebie ubaw. Sam się ośmieszasz. Narzeczona odeszła? A w ogóle kiedyś była? Może mam cię szukać po sieci, jak sam mi radziłeś. Tyle zdjęć ze Szkocji...bo mnie to interesuje. Żałosny jesteś. Może ty tak śledzisz innych. Ja mam gdzieś, jak wyglądasz, bo wiem, że jak wieśniak.
I kolejne prowokacja - śmieć to śmieć. Homoś z ciebie. Zainteresowany wyglądem, ba ocenia po wyglądzie. Śmieć.
To ty chciałeś mnie zobaczyć, homo. Prowokowanie prowokatora to chwała. Trolluj gdzie indziej. Tępić trolle.
Nudziarz. 35 razy.
Prawdziwy śmieć.
Zobaczyć kogoś nie oznacza, że jest się homo. Ale debil tego nie zrozumie.
Rozkazywać możesz co najwyżej swojej dłoni z którą się zabawiasz.
To, co kłamiesz, że to ja chciałem ciebie zobaczyć. To ty mi proponowałeś, żebym szukał twoich zdjęć.
Ojej, urażone biedactwo próbuje się mścić. Teraz czepia się nicka. Ty zabawiasz się z sową, zoofilu. Haha, ale żałosny jesteś, coraz bardziej desperacka obrona. Już dawno stałeś się parodią.
Haha, a po co chcesz kogoś oglądać? Homo i tyle. Zaprzeczaj sobie dalej. Pierwszy raz ktoś z internetu chciał ze mną "porozmawiać twarzą w twarz".
To ty cały czasstosujesz rozkazy, co świady o twoich kompleksach.
Śmieszny jesteś. Skoro chcesz pisać, to po polsku. Skoro bawi cię zaczepianie innych i popisujesz się prowokowaniem innych, to popisz się teraz, trollu. Śmieciem jesteś i to wiadomo od początku. Tylko dno potrafi pisać takie żałosne rzeczy, które robiłeś z rodzicami.
40 razy kopia. Co za żałość.
Popij sobie winka. Słaby jesteś. Słaby śmieć i kłamca.
Bezmózgi idioto to w końcu homo czy zoofil jesteś? Bo twoja orientacja zmienia się z dnia na dzień.
Nie chodziło o avatar, pożal się boże debilny małolat z ciebie, aluzji nie zrozumiałeś, ale czego ja się spodziewałem? A mój jest przemyślany i związany z moim pochodzeniem, ale cóż ty możesz wiedzieć matołku, gdy tysiące innych ludzi się domyślą w lot?
Cóż może obchodzić tysiącletni dąb, że jakaś świnia czochra się o jego pień? Prowokuj dalej.
Żałosny jesteś :):):):)
"Nie rozmawiaj z idiotą bo będziesz musiał zniżyć się do jego poziomu, a potem pokona cię doświadczeniem." zatem wygrałeś dyskusję przygłupie, bo głupszego od Ciebie nie ma, a teraz idź lizać pałki.
Haha, cztery uśmieszkii, twoja frustracja sięga zenitu.
Liżesz pałki? Uuu i ty to lubisz? Haha, mówiłem, homo. Teraz już nie zaprzeczysz. Wygrałem? Przedtem mówiłeś, że wcale nie. Gubisz się.
Przygłup...uuu ale mnie to zabolało...hahah, ale mam ubaw.
"przygłupie, bo głupszego od Ciebie nie ma, a teraz idź lizać pałki." Zdania jak 5-latek albo niedorozwój. Ciężko czytać. I ta twoja mantra, która ciebie opisuje.
Kopia nr 4 postu.
Heheh, polew. Istny kabaret. Homo jesteś ty. Coraz krótsze posty, coraz bardziej wymiękasz. Zależy ci tylko na pisaniu postów. Żeby zwyzywać kogoś od pedałów bez powodu, trzeba mieć nieźle nasrane we łbie. Te, olimpijczyck z matematyki. Coraz więcej strzelasz tych minek. Masz te kompleksy. Rób z ojcem to co pisałeś. Nie masz hamulcow. Jesteś wieśniackim trollem. Prowokuj dalej. Ja ma z ciebie niezły ubaw. Jedź do Szkocji.
Powód jest - bo jesteś pedałem.
A nie długość posta mówi o wymiękaniu. Poza tym ja tu nie bawię się z tobą psie w żadne wymiękanie. Tyś jest zdrowo rąbnięty skoro avatar i nick w sieci są dla ciebie synonimem respektu, siły i szacunku. Masz naprawdę ogromne kompleksy. Z twoim ojcem nic robić nie będę, wystarczy że kulawy pies przeleciał twoją matkę i oto efekt - ty kundlu :D
Haha, pedałem możesz być ty, ale wolę słowo homo. To ty lubisz się spotykać z facetami i chciałeś moje zdjęcie. Miękka faja jesteś i ty. Pierwsze słyszę, to ty przyrównujesz avatar i nick do respektu. Jakie słowo, wyszukane. Haha, ty masz kompleksy, powiedziałem ci o tym i teraz mówisz, że ja. Co za kabaret, wymyśl coś sam, a tak. Zapomniałem, jesteśdennym trollem.
Ojej twoja matka i kulawy pies? To wszystko tłumaczy. Co robisz z ojcem?
Ale jesteś dnem, żeby odnosić się do czyichś rodziców. Przestań obrażać ludzi, którzy dali ci życie. I ta minka, cudowne.
Kiedy chciałem zdjęcie? Dziecko - ty sobie coś ubzdurałeś. Chciałem zobaczyć na żywo takiego kundla, bo pewnie skarlałeś od kompa i gapienia się w ekran.
Ech psie :) przeczytaj czasem co piszesz.
Ja nie wiem czy takie cudowne, że cię urodziła kundlica gdyż zgwałcił ją twój garbaty brat.
"wyzywanie ciebie od debili [psów, kalek, pedałów] to akurat mówienie prawdy." - tyle na twój temat.
Wymyśl coś nowego. Sto kopii twojego postu. Sam zacząłeś i nie potrafisz przestać. Troll. Twoje słownictwo jest świadectwem.
"Słuchasz się pana". Haha.
Zgłosiłeś już swoje posty do administracji? Już nie chcesz umówić się na randkę?