Muszę to zobaczyć! To może być seans roku. Jestem ciekaw tylko czy padnie słowo Niemcy czy tylko naziści ( kosmici?). Prędzej będzie o polskich obozach smierci. Przepraszam za sarkazm ale to "wybielanie" mnie denerwuje. Temat ciężki, recenzje powalają, dawać to do kin!!
Wychodzisz po zmroku do sklepu? A może byłeś w święta w Magdeburgu ale ci się udało ujść z życiem? Gratuluję wyboru miejsca do życia, słynny Niemiec Toni Kroos stwierdził że nie chce by jego córka mieszkała w Niemczech bo tam jest niebezpiecznie, ale znalazł się głupek który wybrał to miejsce kosztem Polski. Szczęśliwego życia w przyjaznym kraju. A Churchill miał rację kiedy mówił że Niemców trzeba profilaktycznie bombardować raz na 50 lat.
Jednak ameba przy tobie to pikuś. Jesteś tępy jak żyletka po setnym goleniu. Polski dzbanie. A mieszkam w małej miejscowości gdzie ciapusow sie nie wpuszcza. Bo widzę Twoją zazdrość jednak że mnie stać na wszystko a ty liczysz każdą złotówkę bo cię ruchaja co krok dzbanie.
Wyrażaj się patusiaro. To że wyjechałaś podcierać dupska starym Niemcom nie czyni cię bogatą. A jaką masz estymę na wsi u ciapaków to już nie wnikam. Bo podcieranie dupy to raz a trzeba jeszcze staremu niemiaszkowi pałę wypolerować to dwa. Także staraj się fujaro, auf wiedersehen.
Ja nawet tego nie obejrzę, bo wiem, że będą pluć na Polaków i bronić niemieckich zwyroli i niewdzięcznych żydkow, którzy też mają swoje za uszami, ale to banda holiłodzka więc będą swoim du.py lizać. Szkoda czasu na tego gniota, jak zwykle temat zydow poruszany i od razu nominacje do oskarkow, daliby juz sobie spokój, w walce plemion afrykańskich zginęło więcej ludzi niż tych zydkow w czasie wojny to jak chcą się na siłę jakiegoś ludobójstwa czepić to mogą wybrać co innego
Nikt tam nie broni " niemieckich zwyroli" ani Żydów..tym bardziej pluje na Polaków...nie o tym jest film...nawet trailer tego nie sugerował...więc....ehh..brak słów..