Za takie filmy powinna byc kara wiezienia, ekskomuniakcja kosciola oraz islamska fatfa!
Człowieku-wyluzuj. To nie film filozoficzny, mający przekazać jakieś głębsze prawdy, tylko lekki film dla całej rodziny. Trochę mniej poważnie patrz na filmografię.
Właśnie. "Stuart Little" to film rodzinny, kierowany w stronę młodych widzów (chociaż posiadam go na swojej półce, a mały już nie jestem), i powinno się ten film oceniac w ramach jego gatunku.
--->MAC 15 ty pacanie
jaka 'ekskomuniakcja', chyba ekskomunika baranie
A propo komunikacj, skoro juz zaczales to polecam skontaktowac sie z lekarzem odnosnie stosowanie melisany na nerwy, bo najwidocznniej starsznie zes nabuzowany. Nie wiem moze se zwal groche, albo cuz w ten desen.
A twój stary sprzedaje na targu banany. Poza tym, nie pisze się gupi tylko GŁUPI! No i napisałeś twój stara to twoja stary. Zacznij czytać na spokojnie swoje posty, bo nikt nie będzie cie lubił. Chociaż nie, już cię nikt nie lubi. Buahahaha.
"jaka 'ekskomuniakcja', chyba ekskomunika baranie"
hahaha, uśmiałam się :)
luser_ samymi wypowiedziami już świadczy o swoim poziomie intelektualnym :) Nie znoszę jak ludzie krytykują filmy dla dzieci jakby nie rozumieli, że taki prosty 7-latek nie zabierze się za dzieło z filozoficznym przekazem, bo zwyczajnie nie ma jeszcze wyrobionego światopoglądu i coś czego nie zrozumie nie rozwinie go w żadnej mierze. Istnieją filmy takie jak ten robione zwyczajnie dla wyluzowania się widza, to nie znaczy, że zawsze są gniotami.
Ja uważam, że luser_ i tak by nie zrozumiał filmu filozoficznego, skoro nie rozumie filmu dla dzieci, a jego komentarze tylko to potwierdzają.
Proszę Cię... Ekskomunika? To film kierowany do najmlodszych... Pamietam jak dawno temu ogladalam go z rodzicami - bardzo mi się podobał. Troche wiecej dystansu...
dwie ekskomunikacje na wynos, prosz.
oczywiście twoja groźba poruszy tylko tych, którzy wymienionych kar nie mają w głębokim poważaniu