PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=860}

Stuart Malutki

Stuart Little
1999
6,1 61 tys. ocen
6,1 10 1 61303
5,4 24 krytyków
Stuart Malutki
powrót do forum filmu Stuart Malutki

Za takie filmy powinna byc kara wiezienia, ekskomuniakcja kosciola oraz islamska fatfa!

ocenił(a) film na 8
luser_

Człowieku-wyluzuj. To nie film filozoficzny, mający przekazać jakieś głębsze prawdy, tylko lekki film dla całej rodziny. Trochę mniej poważnie patrz na filmografię.

ocenił(a) film na 8
Milva89

Właśnie. "Stuart Little" to film rodzinny, kierowany w stronę młodych widzów (chociaż posiadam go na swojej półce, a mały już nie jestem), i powinno się ten film oceniac w ramach jego gatunku.

ocenił(a) film na 7
Krzysiu011089

--->MAC 15 ty pacanie

jaka 'ekskomuniakcja', chyba ekskomunika baranie

A propo komunikacj, skoro juz zaczales to polecam skontaktowac sie z lekarzem odnosnie stosowanie melisany na nerwy, bo najwidocznniej starsznie zes nabuzowany. Nie wiem moze se zwal groche, albo cuz w ten desen.

_maestro_x

Gupi jestes a twoj stara to twoja stary.

luser_

A twój stary sprzedaje na targu banany. Poza tym, nie pisze się gupi tylko GŁUPI! No i napisałeś twój stara to twoja stary. Zacznij czytać na spokojnie swoje posty, bo nikt nie będzie cie lubił. Chociaż nie, już cię nikt nie lubi. Buahahaha.

ciamciaramcia09

odciamciało ci. znowu.

luser_

nice trolling :D:D

ocenił(a) film na 7
luser_

Diss na poziomie... Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 6
_maestro_x

"jaka 'ekskomuniakcja', chyba ekskomunika baranie"
hahaha, uśmiałam się :)
luser_ samymi wypowiedziami już świadczy o swoim poziomie intelektualnym :) Nie znoszę jak ludzie krytykują filmy dla dzieci jakby nie rozumieli, że taki prosty 7-latek nie zabierze się za dzieło z filozoficznym przekazem, bo zwyczajnie nie ma jeszcze wyrobionego światopoglądu i coś czego nie zrozumie nie rozwinie go w żadnej mierze. Istnieją filmy takie jak ten robione zwyczajnie dla wyluzowania się widza, to nie znaczy, że zawsze są gniotami.

Milva89

Ja uważam, że luser_ i tak by nie zrozumiał filmu filozoficznego, skoro nie rozumie filmu dla dzieci, a jego komentarze tylko to potwierdzają.

ocenił(a) film na 7
kadmina

:) dokladnie kadmina

ocenił(a) film na 8
luser_

To jest tylko bajka... :| Bajka ma być prosta i przyjemna... Moja ocena to 8/10

ocenił(a) film na 4
luser_

Fatfa to jak się ugryziesz w policzek i boli, nie?

ocenił(a) film na 7
luser_

Proszę Cię... Ekskomunika? To film kierowany do najmlodszych... Pamietam jak dawno temu ogladalam go z rodzicami - bardzo mi się podobał. Troche wiecej dystansu...

luser_

dwie ekskomunikacje na wynos, prosz.
oczywiście twoja groźba poruszy tylko tych, którzy wymienionych kar nie mają w głębokim poważaniu

ocenił(a) film na 7
luser_

Serio?

Jestem_nieznosna

No pewnie, ze serio ;)