Jeśli naprawdę reżyser go wkreci będzie ubaw po pachy. Quentin śiwetni odgrywa role komediowe. A na dodatek jest najlepszym rezyszerem swiata!!!
A podobno ten film bedzie rezyserowany przez Takashi'ego Miike :) (Tworce takich filmow jak Gozu, Box, Bizzita Q, Odishon czy Ichi The Killer :))
Z tego co pamiętam to to Quentin miał tam bardzo mało swojej roli, w filmie widać go bodajrze 3 razy...Miałem okazję być na tym filmie w Wenecji na festialu filmowym (i tu sprostowanie premiera tego filmu miała miejsce 5 września 2007 anie jak pisze na filmwebie ze 23) gdzie miejsce miałem wśród samych osobistości (m.in. 3 rzędy siedzień za Hideaki Ito) :D:D Film jest naprawdę świetny i ma swoje komedyjne sceny hehe Jedynie co w filmie mi sie nie podobało to że Quentin miał bardzo uboga rolę w tym filmie, myślałem że pokaże sie tam więcej. No ale w koncu to drugo planowa rola (szkdoa bo moze i On by sie wtedy zjawił na premierze :/ )No i nie pozostaje mi nic innego jak tylko polecić ten śmieszny western ;]