Niedawno widziałam w tv zwiastun tego filmu i leci tam extra piosenka. Tylko że nie znam jej tytułu ani wykonawcy. Gdyby ktoś był w stanie mi pomuc to proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo mi zależy na tej piosence :) To jest coś pod rock (lub cos podobnego, nie jestem pewna). Plissss!!!!!!!!!!! Pomóżcie!!!!
Którego trailera? bo było ich trochę... Podaj jakiś namiar na ten utwór to postaram się pomóc, bo tak to zielony jestem z tego co napisałaś.
Generalnie może to być: American hi-fi -"The Rescue"
Nie mam pojęcia który to trailer. Ten utwór był bardzo podobny do jakieś piosenki P.O.D. I więcej jest w nim grania, niż śpiewania. I niestety nie jest to ta piosenka którą mi podałeś i nie są nimi też :
The Academy Is - Superman
Paramore - My Hero
Plain White Ts - It's So Easy
Aktualnie oglądam wszystkie możliwe zwiastuny, słucham wszystkie możliwe piosenki z Superman i może natrafie na ten utwór, jeśli nie to trudno. Ale i tak dzięki za pomoc!!!!
Spróbuj przesłuchać utwory na tej stronie:
http://www.rhino.com/store/ProductDetail.lasso?Number=77599 [www.rhino.com/store/Pro...]
może znajdziesz właściwy.
A jak to nie pomoże, to tutaj można ściągnąć 3 utwory, które leciały w zwiastunach.
http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=237AD05B2F675C7D [www.yousendit.com/trans...]
spakowane Winrarem.
Te 3 też odpadają, i na bank odpada muzyka filmowa wykonana przez John'a Ottman'a..... ja już nie wiem co to moze byc
Kurcze to też nie te.... wszystkie tutej brzmią podobnie, styl country, a tamta to był zdecydowanie rock, nu-metal. jedynie to podobna jest "Superman - The Academy Is" ale tylko w tedy kiedy koleś nie śpiewa, bo jak zacznie to już totalnie odpada...
Zapewne chodzi o spot 4. Winrara nie mam, soundtracku nie mam, a półminutowe próbki nie pozwalają ustalić czy to jeden z tych utworów.
Cytat:
Winrara nie mam, soundtracku nie mam, a półminutowe próbki nie pozwalają ustalić czy to jeden z tych utworów.
Nie rozumiem tego postu... mam ci współczuć... WinRara można zainstalować, a takie próbki dużo dają bo sam wyczaiłem kilka utworów co nie znałem więc dla wprawnego ucha można to wyczaić bez problemu.
Chodziło mi o to, że nie mając winrara nie mogę powiedzieć czy w tym spakowanym pliku znajduje się ta piosenka. Natomiast nie znając całych utworów nie można na sto procent żadnego z tych, których próbki możemy usłyszeć, wykluczyć z grona poszukiwanych. W końcu pierwsze cztery minuty "One" Metallicy też nie sugerują w co się ten utwór zaraz przeistoczy.