PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=138858}

Superman: Powrót

Superman Returns
2006
5,5 32 tys. ocen
5,5 10 1 31907
4,9 14 krytyków
Superman: Powrót
powrót do forum filmu Superman: Powrót

Niedawno widziałam w tv zwiastun tego filmu i leci tam extra piosenka. Tylko że nie znam jej tytułu ani wykonawcy. Gdyby ktoś był w stanie mi pomuc to proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo mi zależy na tej piosence :) To jest coś pod rock (lub cos podobnego, nie jestem pewna). Plissss!!!!!!!!!!! Pomóżcie!!!!

ocenił(a) film na 8
Calineczka_w_trampkach

Którego trailera? bo było ich trochę... Podaj jakiś namiar na ten utwór to postaram się pomóc, bo tak to zielony jestem z tego co napisałaś.

Generalnie może to być: American hi-fi -"The Rescue"

MackKL

Nie mam pojęcia który to trailer. Ten utwór był bardzo podobny do jakieś piosenki P.O.D. I więcej jest w nim grania, niż śpiewania. I niestety nie jest to ta piosenka którą mi podałeś i nie są nimi też :
The Academy Is - Superman
Paramore - My Hero
Plain White Ts - It's So Easy
Aktualnie oglądam wszystkie możliwe zwiastuny, słucham wszystkie możliwe piosenki z Superman i może natrafie na ten utwór, jeśli nie to trudno. Ale i tak dzięki za pomoc!!!!

ocenił(a) film na 8
Calineczka_w_trampkach

Spróbuj przesłuchać utwory na tej stronie:

http://www.rhino.com/store/ProductDetail.lasso?Number=77599 [www.rhino.com/store/Pro...]

może znajdziesz właściwy.

ocenił(a) film na 8
MackKL

A jak to nie pomoże, to tutaj można ściągnąć 3 utwory, które leciały w zwiastunach.

http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=237AD05B2F675C7D [www.yousendit.com/trans...]

spakowane Winrarem.

MackKL

Te 3 też odpadają, i na bank odpada muzyka filmowa wykonana przez John'a Ottman'a..... ja już nie wiem co to moze byc

MackKL

Kurcze to też nie te.... wszystkie tutej brzmią podobnie, styl country, a tamta to był zdecydowanie rock, nu-metal. jedynie to podobna jest "Superman - The Academy Is" ale tylko w tedy kiedy koleś nie śpiewa, bo jak zacznie to już totalnie odpada...

ocenił(a) film na 7
MackKL

Zapewne chodzi o spot 4. Winrara nie mam, soundtracku nie mam, a półminutowe próbki nie pozwalają ustalić czy to jeden z tych utworów.

ocenił(a) film na 8
Khaosth

Cytat:

Winrara nie mam, soundtracku nie mam, a półminutowe próbki nie pozwalają ustalić czy to jeden z tych utworów.

Nie rozumiem tego postu... mam ci współczuć... WinRara można zainstalować, a takie próbki dużo dają bo sam wyczaiłem kilka utworów co nie znałem więc dla wprawnego ucha można to wyczaić bez problemu.

ocenił(a) film na 7
MackKL

Chodziło mi o to, że nie mając winrara nie mogę powiedzieć czy w tym spakowanym pliku znajduje się ta piosenka. Natomiast nie znając całych utworów nie można na sto procent żadnego z tych, których próbki możemy usłyszeć, wykluczyć z grona poszukiwanych. W końcu pierwsze cztery minuty "One" Metallicy też nie sugerują w co się ten utwór zaraz przeistoczy.