Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
2007
7,5 214 tys. ocen
7,5 10 1 214200
6,3 49 krytyków
Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street
powrót do forum filmu Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street

7/10

użytkownik usunięty

obejrzalam ten film tylko ze wzgledu na johnego ale nie podobal mi sie za bardzo, za duzo spiewali i sie glupio skonczyl. johnny jak zwykle rewelacyjny

ocenił(a) film na 9

Nie zgodzę się z tobą że ten film głupio się skończył. Koniec na pewno był zaskakujący, ale bardzo, ale to bardzo przyzwoity jak dla mnie. Daje do myślenia. Wiadomo, jego zemsta za - podobno - zmarłą żonę zabiła ją. Większość filmu była raczej brutalna i trochę niesmaczna, ale jeśli chodzi o resztę, grę aktorską i nawet sam wątek filmu. to rewelacja. Johny i Helena oboje są świetni, i pasowali wyśmienicie do tego filmu.

ocenił(a) film na 9

W końcu to musical, więc trudno by nie śpiewali. Też się nie zgodzę co do zakończenia, było świetne. Nie każdy film musi skończyć się happy endem.

użytkownik usunięty

Mi również zakończenie nie przypadło do gustu... było trochę przewidywalne... Ale film niesamowity (uwielbiam musicale!). Przepiękne zdjęcia, muzyka cudowna, a obsada wyborna! Johnny był dobry, ale Helena podobała mi się bardziej. Była naprawdę genialna. Zgadzam się z Boomi, pasowali idealnie:) Dla mnie niesamowitą zaletą jest też Alan Rickman i Timothy Spall - świetne role w mistrzowskim wykonaniu. Polecam:)

ocenił(a) film na 9

Zabawne, bo mnie akurat zakończenie zaskoczyło i ponownie powiem że obsada była mistrzowska ;]

ocenił(a) film na 6

"za duzo spiewali".... hmm, kochanieńka, to jest musical. Nie lubisz muzyki to trzeba było nie oglądać. Ach, no tak, ale Deppuś tam gra...

O ludzie, ona napisała, że "nie podobal jej sie za bardzo" ORAZ wstawiła ocenę 10/10.

Trąci mi tu prowokacją.