PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=191945}

Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
2007
7,5 214 tys. ocen
7,5 10 1 213848
6,1 57 krytyków
Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street
powrót do forum filmu Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street

7/10

ocenił(a) film na 7

mógłby być super filmem gdyby tyle nie śpiewali;/ a tak to tylko dobry; fajna fabuła i świetna gra aktorska
Moja ocena: 7/10

ocenił(a) film na 9
Pauleta

Po 1 po co komu taki post?=P Po drugie TO JEST MUSICAL... W musicalach się śpiewa;) Ja tam jestem zachwycona, że śpiewają=D

ocenił(a) film na 7
podhalan_2

dobra musical; ale oprocz tego takze to dramat i thriller; wg mnie mogli o polowe mniej spiewac

ocenił(a) film na 10
Pauleta

"(..)gdyby tyle nie śpiewali(..)"
Po pierwsze "Sweeney Todd" jest musiacalem a po drugie śpiew jest właśnie urokiem tego filmu!!

ocenił(a) film na 7
miyu

przedstawilem tylko swoje zdanie, a tu juz kazdy najezdza :P; nie mam nic do filmu, jest dobry, spiewanie tez, ale wg mnie bylo tego za duzo; ocena "7" to wysoko przeciez ;]

ocenił(a) film na 10
Pauleta

"mógłby być super filmem gdyby tyle nie śpiewali;/ a tak to tylko dobry(...)"
Śmiesznyś człowieku.

ocenił(a) film na 7
lepakkomies

no co?

Pauleta

No właśnie to.
TO JEST MUSICAL. Nie mów tu o tym, czym oprócz tego jest. Bo każdy musical ma swój typ fabuły, czyli należy również do innego gatunku. A dlatego to jest musical, bo to dramat/thriller śpiewany...
Twoja ocena obraża Burtona i obraża ten film. Jak mogli o połowę mniej śpiewać, skoro to MUSICAL?
Niektórzy to naprawdę powinni się zastanowić dziesięć razy zanim coś na forum napiszą...

ocenił(a) film na 7
Darman_

ale macie problem... rozumiem gdybym dal ponizej 5 ale dalem 7 to chyba dobrze nie? film fajny był wg mnie nie

ocenił(a) film na 7
Pauleta

bez tego nie na koncu ;]

Pauleta

Dlatego zanim człowiek pójdzie do kina wskazane jest przeczytanie sobie recki danego filmu, bo tak istotne szczegóły jak to, że w danym filmie TROSZKĘ DUŻO ŚPIEWAJĄ (jak na musical przystało), często się w takich recenzjach znajdują ;) To już w jakiś sposób nastawia do filmu; człowiek wie, czego się spodziewać. Chyba że ktoś lubi niespodzianki. No, ale wiadomo, niektóre niespodzianki nie są miłe. Co do samego śpiewu - palce lizać! (a właściwie uszy :P) Depp się popisał. Soundtrack codziennie gości na mojej playliście.

ocenił(a) film na 10
kRedka_6

Dajcie chłopakowi spokój w końcu ocenił film jako dobry ! To tylko jego opinia że wolał żeby mniej śpiewali, ma w końcu do tego prawo. ale według mnie ocena tej pozycji to 10/10 :)

ocenił(a) film na 7
salimelimelion

:) no wlasnie :D

Pauleta

mnie sie bardzo podobało ... śpiew ich był super .. wcześniej nie lubiła filmów tego typu ale ten bardzo mi sie podoba i czekałam na niego bo wiedziałam ze będzie dobry ...