o 23:00 na TVN! :)) Mam nadzieję, że nie zabiją tego filmu co chwilowymi przerwami!
przerwy to pół biedy, chociaż o takiej porze powinny być krótsze, bo można zasnąć w trakcie, ale ja się bardziej boję o tłumaczenie - wypowiedzi, a przede wszystkim piosenek. mam nadzieję, że dadzą jakieś sensowne napisy do utworów. ;p
Wystarczy spojrzeć na ramówkę, film trwa 1:56 a w programie przewidują na niego 25 minut więcej, czyli średnio co pół godziny masz ok. 10 minut reklam. Jedyne rozwiązanie - nagrać i obejrzeć na drugi dzień ;)
zawsze sa z napisami ;p ^^ haha no tez obejrze, chociaz powinnam odpoczac i isc spac, ale co mi tam :P
ja też oglądam, nie przepuściłabym tego filmu chociaż by się waliło i paliło :D Najlepszy film Burtona jak dla mnie i mój nr 1! :-)
Wszystkich nie oglądałem, ale te co widziałem nie były złe, ten jak dla mnie wiedzie prym wśród jego filmów.
A co do reklam to właśnie pierwsza przed pojedynkiem :d
heheh :P super jest ten musical :D jak nie lubie tego gatunku, to ten bardzo mi podpasowal :D
Heh ja również nie oglądam ''musicalów'',ale ten film bardzo mi się spodobał,przyjemnie się słucha no i klimat groteskowy :).
Oglądałem Sweeney'ego wielokrotnie i jest to mój ulubiony film pomimo, że wcześniej nie przapadałem za musicalami. Wczoraj na tvn również oglądałem. Tłumaczenie zostało spartolone, za dużo kombinowania, można by pewne kwestie w protszy sposób przedstawić i lepiej by to brzmiało, jakby próbowano nadać cechy starszej mowy. Inne 'kwiatki' też raziły.
byc może ... ale to,że troche inaczej przetłumaczyli na j.polski też zauważyłam :)
Bożeeeeeeeeee... tak chciałam obejrzeć ten film, a przez te durne przydługie reklamy zasnęłam w połowie filmu!!! A niech to!!! Za musicalami nie przepadam, ale z ciekawości chciałam obejrzeć do końca, fajna obsada, świetnie zaśpiewane utwory, fabuła mnie też zaciekawiła, a tu taka późna godzina i te, powtarzam, wredne reklamiska, które widzieliśmy po 100tys. razy!!!!
Że tak powiem "pechunio". Zawsze można obejrzeć w internecie, np. : Kinomaniak (a film ciekawy)
Pozdrawiam ^^