Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
2007
7,5 214 tys. ocen
7,5 10 1 214204
6,3 49 krytyków
Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street
powrót do forum filmu Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street

ku zaskoczeniu Deep potrafi śpiewać,nawet trudne partie wokalne,doskonała scenografia,kostiumy,spółka Deep-Burton jeszcze nie powiedziała ostatniego słowa.

zodiacostas

ale ku czyjemu zaskoczeniu? nie od dziś wiadomo, że depp jest muziorem i nawet wydaje płyty :)

R_E_B_E_L

szczerze powiedziawszy Depp miał byc muzykiem...rolę w serialu dzięki swojej byłej żonie załatwił mu Nicholas Cage.

taCoryje

O, to zależy dla kogo potrafi śpiewać. Kilkoro moich znajomych nazwało jego śpiew <cytuję> "Rykiem tego barana", ale oni nie są krytykami, ja też nie, więc ich zdanie liczy się tyle samo co moje ;).
A mi się podobało.

ocenił(a) film na 10
Lady_From_Burton_World

jak ktoś już wcześniej zauważył duet Depp-Bruton nie ma sobie mocnych, (np. jeździec bez głowy) te filmy nawet ciężko sklasyfikować, po prostu są wyjątkowe.

mibama

http://olcika95.wrzuta.pl/film/v3znFNb0Qy/johnny_depp_-_treningi_do_sweeney_todd

gdzieś kiedyś czytałam, że Johnny przeraził się na wiadomość o tym, że w najnowszym filmie ma śpiewać ;)
ale jednak się zdecydował i wyszło mu to na dobre ;D
jestem z niego dumna.. :P
;P

ocenił(a) film na 8
ALICJA_22

Depp świetnie śpiewał :). A w duecie z żoną Burtona to już w ogóle - mistrzostwo! Musical był fantastyczny.
A Burton + Depp = zajebiste, klimatyczne dzieło :)