Kocham Johnnego ale niestety nie widzialam jeszcze tego filmu... wiecie moze czy jest na youtube??? A i jak ktoś ma HBO to leci dzisiaj o 20.00. JA niestety nie mam i nie moge obejzec...
ja moge dodać film na youtube, gdybym miała program do cięcia filmów bo windows movie marker mi sie zepsuł a na yt nie moga być filmy dłuzsze niz 10 min... juz na youtube mam 2 i 3 cz. piratow z karaibow z polskim lektorem
Nom ja też nie rozumiem jak mozna ogladac filmy na youtubie , niszczy to klimat filmu i jakość więc nie polecam i nie golądam filmów na youtubie.
osoba ktora zrobila ten temat pisze o youtube i sie jej pytaj czy ma e-mule albo jakies inne programy...
Na rapidshare na pewno ten film jest do ściągnięcia. Ja mam wydanie 2-płytowe filmu "Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street" z tej strony z polskimi napisami. Filmy, które są udostępniane na rapidshare są dobrej jakości więc przyjemnie się je ogląda.
Mam nadzieję, że bez trudu znajdziesz ten film w sieci bo na youtube tylko zwiastuny widziałam ;)
"Filmy, które są udostępniane na rapidshare są dobrej jakości"
rapidshare prowadzi jakąś relekcję filmów, że są dobrej jakości? ludzie myślcie troche. na rapidshara kinówke też można wrzucić