Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
2007
7,5 214 tys. ocen
7,5 10 1 214204
6,3 49 krytyków
Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street
powrót do forum filmu Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street

Kocham Johnnego ale niestety nie widzialam jeszcze tego filmu... wiecie moze czy jest na youtube??? A i jak ktoś ma HBO to leci dzisiaj o 20.00. JA niestety nie mam i nie moge obejzec...

użytkownik usunięty
jagodataj

Jest dużo programów i tam poszukaj, na rapidshare też spróbuj:)

ocenił(a) film na 10
jagodataj

ja moge dodać film na youtube, gdybym miała program do cięcia filmów bo windows movie marker mi sie zepsuł a na yt nie moga być filmy dłuzsze niz 10 min... juz na youtube mam 2 i 3 cz. piratow z karaibow z polskim lektorem

ocenił(a) film na 7
jagodataj

Ja wiem, gdzie można znaleźć ten film.
Na sklepowej półce...

jagodataj

ogladać film na youtubie? litości. a może na ipodzie? hahaha

użytkownik usunięty
Stefanek

Nom ja też nie rozumiem jak mozna ogladac filmy na youtubie , niszczy to klimat filmu i jakość więc nie polecam i nie golądam filmów na youtubie.

ocenił(a) film na 10

moim zdaniem lepiej ogladnac film na youtube niz wogole...

TereNia123

ale dlaczego w ogóle? przecież są torrenty, emule, oraz kino

ocenił(a) film na 10
Stefanek

osoba ktora zrobila ten temat pisze o youtube i sie jej pytaj czy ma e-mule albo jakies inne programy...

TereNia123

a co to za problem zainstalować emule?

ocenił(a) film na 10
jagodataj

Na rapidshare na pewno ten film jest do ściągnięcia. Ja mam wydanie 2-płytowe filmu "Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street" z tej strony z polskimi napisami. Filmy, które są udostępniane na rapidshare są dobrej jakości więc przyjemnie się je ogląda.
Mam nadzieję, że bez trudu znajdziesz ten film w sieci bo na youtube tylko zwiastuny widziałam ;)

Welma17

"Filmy, które są udostępniane na rapidshare są dobrej jakości"

rapidshare prowadzi jakąś relekcję filmów, że są dobrej jakości? ludzie myślcie troche. na rapidshara kinówke też można wrzucić

Stefanek

*selekcję

ocenił(a) film na 10
Stefanek

Tak są tam również wersje kinowe ale rzadko... i może to i dobrze