Jak myslice czy Sweeney Todd zdobędzie statuetke/ stauetki?
z tego co zauważyłam jest nominowany w kategoriach
-najlepszy aktor -Johnny Depp;
-najlepsze kostiumy- Colleen Atwood;
-najlepsza scenografia i dekoracja wnętrz;
Chciałbym żeby Deep wreszcie dostał oskara, bo tu zdecydowanie zasłużył (i wcześniejszymi filmami też). Ale to są oskary, rozdawane na bardzo niejasnych zasadach, często dostają je mało ciekawe filmy. Wielu świetnych aktorów i reżyserów nigdy nie zostało nagrodzonych. Jak dla mnie te nagrody już dawno podupadły.
Szczerze mówiąc to wątpię że jakąkolwiek dostanie :( Ale życzę temu filmowi żeby zgarną wszystkie trzy
Pozdrawiam :)
Trzymam kciuki za Johnny'ego Deppa dzisiejszej nocy. Należało mu się najbardziej za Klątwe Czarnej Perły, ale skoro wtedy go nie docenili, powinni docenić teraz.
Bardzo prawdopodobne wydaję mi się, że Demoniczny Golibroda zgarnie nagrodę za kostiumy.
Scenografia i dekoracja wnętrz też ma duże szanse.
Jednak najbardziej jestem za zwycięstwem Johnny'ego, bo zasłużył już cztery i trzy lata temu ;)
Ahh, aż podskoczyłem z radości :D
Podskoczę jeszcze bardziej gdy pojawi się Oscar dla Deppa ponieważ to będzie wielki sukces, Johny ma wielką konkurencję...
:(((( no niestety
prawie ssię popłakałam
no ale cóż
może za rok się Johnemu uda
oby, oby
ale Sweeney ma jedną statuetke
i tak nieźle :))
Tutaj nie trzeba było sobie zbytnich nadzieji robić, w tym roku była po prostu bardzo mocna konkurencja do statuetki najlepszego aktora.
no bardzo mocna to nawet mało powiedziane
heh ale chociaż nominowany był
zawsze lepsze to niż nic :))
Przypominam ze dostal ZŁotego Globa :) i film rowniez go zdobyl... :)
uszy do góry jak nie w tym roku to w nastepnym.... :)
pozdro!