Ta sama co żebraczkę gra.
Jako, że w sumie i tak w filmie jest to jedna ta sama osoba.
SataniKa wielkie dzięki za tego wspaniałego spoilera... Po prostu szkoda gadać. Ludzie w ogóle nie myślą co piszą
Już dawno się tak nie wkurzyłem. Czekam na ten film od wielu miesięcy, cieszę się, że zostały już tylko niecałe trzy tygodnie do premiery, ledwo się powstrzymuje żeby nie obejrzeć na komputerze, już jestem umówiony na trzy seanse ze znajomymi, a tu nagle, jeb, taki spoiler. Normalnie cudowna sprawa. Może dokładniej jeszcze opowiesz zakończenie?
Do kogo ty masz pretensję człowieku ?
Na własną odpowiedzialność wszedłeś to się dowiedziałeś ;)
Przed seansem nidgy się nie zagląda na strony z tematami bo wiadomo że prawie w każdym występuje Spoiler !
Te strony są po to by użytkownicy mogli wyrazić swoją opinię na temat filmu, zaglądam na nie po to by poznać te opinie. Zawsze jak ktoś zawiera spoiler w swojej wypowiedzi powinien o tym ostrzec czytelnika. Tylko o to mi chodzi.
Tak już ukrzyżuj mnie. Do diabła nie zakładałam tematu i nie wypisuje 'ludzie, ludzie, a żonę Sweeneya gra...'!
Najzwyczajniej człowieku odpowiedziałam na pytanie, więc nie trzeba było po prostu tu wchodzić, by potem nie piszczeć, że SPOILER.
Zadano pytanie, a ja jako że obejrzałam już film NAJZWYCZAJNIEJ na nie odpowiedziałam. TYLE.
Akurat spoiler który padł ma mały wpływ na sama akcją filmu...A tak wogle to naprawde,przed obejrzeniem filmu nie powinniscie zagladac na tematy... Sugerujcie sie oceną,obsadą i ewentualnie nagrodami jakie otrzymał....
Zawsze przed obejrzeniem filmu zaglądam do opinii innych użytkowników. Zazwyczaj ludzie ostrzegają o spoilerach. Tematy związane z tym filmem śledzę od sierpnia.
To kogo ty winisz za to. Nie trzeba wchodzić i czytać. Ludzie wyrażają swoje opinie zazwyczaj po obejrzeniu filmu więc się nie zdziw że na jego temat coś napiszą. W końcu swoją opinię trzeba uzasadnić. Przed premierą filmu Cloverfield też nie czytałem opinii żeby nie zepsuć sobie zabawy.
P.S Film jest świetny ;) A soundtrack jeszcze lepszy :D
No dobra, można napisać, że ma dobrą muzyka, aktorzy nieźle grają, ma zaskakujące zaskoczenie. Ale wyrażając swoją opinię na temat filmu nie trzeba zdradzać wątków jego fabuły. jak już się to robi, to powinno się o tym ostrzec, tak jak to robi większość użytkowników filmwebu.
Spójrz wyżej bo nie chcę mi się postu ponawiać.
Nic złego nie zrobiłam bo ODPOWIEDZIAłAM tylko na ZADANE pytanie. :]
Tematy zwiazane z tym filmem sledzisz od sierpnia? I po co?... I potem sie dziwisz,że zdradzają? To nie wchodz poprostu... A że ktoś zadał pytanie, to normalne że ktoś na nie odpowie...A do tego to jest gówno nie spoiler;] Spoilerem by było gdybym ci powiedział że Deppa na końcu potrąca samochód,a ten chłopiec,a ALI G okazuje sie jego bratem;]
Na przyszłość nie czytaj tak namietnie komentarzy;]
No sorry, skoro sie spytalam to wiadomo ze nie wiedzialam kto gra jego zone wiec nie mialam pojecia ze to bedzie spoiler no nie?
Toż nie ma problemu, po mnie to raczej spłynęło, bo pluje się koleś nie wiadomo o co :)