PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=191945}

Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
2007
7,5 214 tys. ocen
7,5 10 1 213779
6,0 50 krytyków
Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street
powrót do forum filmu Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street

To skandal, w heliosie rzeszowskim nie ma nawet krótkiej wzmianki o tym filmie. Jest wielki plakat step up 2
na widok heliosa bełtac mi sie chce, moja noga wiecej nie postanie w tym plastikowym pseudo kinie
na szczescie jest kino zorza z lepszą akustyką i wspaniałą tradycją.

miki1988

No i o wiele lepszą ceną :) Helios nie ma żadnych prawie promocji teraz... Hahaha, jedno jest pewne, ceny w Heliosie doganiają Irlandię ;)))

ocenił(a) film na 10
miki1988

To teraz sobie wyobraż wersję 1:1 4,3GB w domciu, w fotelu, gdzie zawsze możesz spauzować i powtarzać ulubione sceny podrzynania gardeł bez końca, przy gorącej kawie za którą nie zapłacisz 8 zyków, z nogami na pełnym wypierdolcu opartymi o podnóżek... i wszystko wcześniej niż w Polsce zaczęli drukować plakaty.

traktujmy producentów tak jak oni nas

mininova

ocenił(a) film na 10
miki1988

To zapraszam do Krosna! Od 28.03 do 03.04 o 20.00 jest seans

ocenił(a) film na 8
miki1988

Racja, musiałem sie połakomic na wersje DvDrip :( Nie polazłem do Zorzy tylko dlatego że jestem zwolennikiem "DUŻEGO EKRANU" ale zgadzam sie z Tobą. HELIOS już nieraz dał dupy z mega hitami.

miki1988

wiesz co ja tez chcialam sie wybrac do heliosa /rzeszow/ na ten film i poszlam a tam nawet zadnego plakatu czu ulotki, pomyslalam ze jeszcze moze nie wydrukowali... ale pare dni temu wyslalam maila kiedy bedzie ten film a jakis dupek mi odpisal ze nie bedzie wcale to mu taka kontr szczelilam ze wasze kino jest do d*** i moja noga tam wiecej nie posatannie, i jeszcze duuuzo duuzo innych epitetow... jestem zla, okropnie zla za to... taki dobry film... a inne glupie to leca! chamy i swinie!

ocenił(a) film na 9
aga938

Ja też się wściekłam jak zobaczyłam w lutym, że w repertuarze Rzeszowskiego Heliosa nie będzie Sweeney'a!!!!!!!!!!!!! No a później zobaczyłam plakaty na mieście z informacją, że Zorza wyświetla..... oczywiście byłam już pierwszego dnia na seansie :D co nie zmienia postaci rzeczy, że w między czasie zaopatrzyłam się już w swój własny "egzemplarz" Sweeney'a :D:D:D
Jak to ktoś powyżej świetnie ujął.... mininova rules :D:D:D:D